En Garde! (Logo)

T00RuN

Daima Hedefe
En iyi cevaplar
0
Öteki çalışmanı görmedim burada hata olarak piksel olsa bile onunda ayrı bir havası var açıkcası. Sende buna göre piksele benziyen veya eski orta çağ yazıları gibi bir yazı türü yazabilirsin , tabi şimdi gidip minecraft text koymak olmaz :D birde şeffaflığı biraz kısarsın süpper olur :D :koyun::koyun::şapka:

he bu arada realistic piksel olmuş sanki çok değişik bir güzelliği var :D

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Bence gayet güzel olmuş. Piksel olayını bilerek mi yaptın bilmiyorum ama ayrı bir hava katmış bence.

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
oha çohsel olmuş berkay abey galp galp
şu fontu da biraz pihsel piksel yapaydın ei olurmuş, ei çalışmalarr

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
oha çohsel olmuş berkay abey galp galp
şu fontu da biraz pihsel piksel yapaydın ei olurmuş, ei çalışmalarr

Yazıyı şotofokta yazdım ondan zor oldu :D

Bence gayet güzel olmuş. Piksel olayını bilerek mi yaptın bilmiyorum ama ayrı bir hava katmış bence.

Tamamen bilerek. Diğer çalışmalarıma da bakabilirsin. Piksel is next gen hocam.

Öteki çalışmanı görmedim burada hata olarak piksel olsa bile onunda ayrı bir havası var açıkcası. Sende buna göre piksele benziyen veya eski orta çağ yazıları gibi bir yazı türü yazabilirsin , tabi şimdi gidip minecraft text koymak olmaz :D birde şeffaflığı biraz kısarsın süpper olur :D :koyun::koyun::şapka:

he bu arada realistic piksel olmuş sanki çok değişik bir güzelliği var :D

Teşekkürler :D Olabildiğince gerçekçi yapmaya çalışıyorum piksel art çalışmalarını çünkü çok benzersiz bir etkisi oluyor :)

Bence güzel olmuş ama senden daha iyisini beklerdim.

Ben de daha iyisini beklerdim ama kalkanı yaparken hafif çakırkeyiftim çabuk bitse de gitsek modunda yaptım. :D