Nasıl Olmuş?

• Kullanılan toplam oy
    31

Riaxetr

Şehit mi düştü asker? Cennet koktu da her yer..
En iyi cevaplar
0
Var mı bilmiyorum, kodu inceledim göremedim oyuncu sunucuda olmadığında bile spawner çalışmaya devam ediyor mu yoksa kapanıyor mu.

ZeusPro

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Var mı bilmiyorum, kodu inceledim göremedim oyuncu sunucuda olmadığında bile spawner çalışmaya devam ediyor mu yoksa kapanıyor mu.
...,RequiredPlayerRange:20,... kısmındaki 20 sayısı, oyuncu spawnerden 20 veya 10 blok uzaktaysa çalışmıyor. (10 blok uzaklıkta çalışmıyordu galiba. 10 ön bloğun ön tarafı, 10 da bloğun arka tarafı gibi.) Yani Çalışmıyor.

javabey

git add Brain.java in/earth/people/brainless
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Bukadar addon isteyen bir skript kullanmak yerine hali hazırda var olan pluginleri tercih etmenizi öneririm.
yeni gördüm, 8 tane eklenti lazımmış :D bu kadar eklentiyi sadece spawner için kurması da ayrı bi verimsizlik gerçekten

ZeusPro

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
yeni gördüm, 8 tane eklenti lazımmış :D bu kadar eklentiyi sadece spawner için kurması da ayrı bi verimsizlik gerçekten
Skript plugininin özellikleri eksik. O yüzden addon gerekli. 8 plugin olsun fakat lag yapmaz. İyi bi skript geliştiricisiyseniz zaten plugin klasörünüzde o pluginler vardır ve önemlerini biliyorsunuzdur.

YusufEmre456

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Güzel görünüyorda Bu kadar eklenti biraz değişik değilmi. (Skript hakkında bilgim çok yok)
Ama bence Skript kısaltılabilir.