R
Reloven
Ziyaretçi
Ne Alaka ?Fransız'lara bağlamışsınız iyice . Gidin bir duş alın derim kokuyu boşverin B)
Ne Alaka ?Fransız'lara bağlamışsınız iyice . Gidin bir duş alın derim kokuyu boşverin B)
Hergün güzel kokup kötü görünmek mi , Güzel Görünüp Güzel kokmakmı ? Axe'yi Saçınadamı sıkıyorsun..Ne Alaka ?Duş Almak Daha Zor Bence.
smoke weed everyday.Hergün güzel kokup kötü görünmek mi , Güzel Görünüp Güzel kokmakmı ? Axe'yi Saçınadamı sıkıyorsun..
Saçını Yıkamak Farklı Olay Biz Burada Saç Kokusundan Degil Vucut Kokusundan Bahsediyoruz. Bakımsızsan Buram Buram Leş Gibi Ter Kokuyorsan Senin SorununHergün güzel kokup kötü görünmek mi , Güzel Görünüp Güzel kokmakmı ? Axe'yi Saçınadamı sıkıyorsun..
Arkadaş deodorant'la duş alıyormuş ..... Sadece koltukaltına sıkıyorsun ya geri kalan bölgeler ?Saçını Yıkamak Farklı Olay Biz Burada Saç Kokusundan Degil Vucut Kokusundan Bahsediyoruz. Bakımsızsan Buram Buram Leş Gibi Ter Kokuyorsan Senin Sorunun![]()
Göğüs Bölgesi Ve Karına Doğruda Sıkıyoruz. Np.Arkadaş deodorant'la duş alıyormuş ..... Sadece koltukaltına sıkıyorsun ya geri kalan bölgeler ?B)
Ben kokmuyorum, ben mi bozuğum acaba :'(Saçını Yıkamak Farklı Olay Biz Burada Saç Kokusundan Degil Vucut Kokusundan Bahsediyoruz. Bakımsızsan Buram Buram Leş Gibi Ter Kokuyorsan Senin Sorunun![]()
Doğdugun Zaman Sirkeli Sumu Tuzlu Sumu Herneyse Onla Yıkayınca Galiba Kokmuyormussun Belki Öyle YapmıslardırBen kokmuyorum, ben mi bozuğum acaba :'(
Fakirleri Konu Dısına Alalım Plz. Kız Sorsa Kokun Çok Güzel Markası Ney "Açık Parfüm"axe değil de 5 liralık açık parfümlerden kullanıyorum açıkçası tavsiye ederim öğrenciye ve memura uygun sonuçta biri etkilenirken parfümün markasına bakmıyor önemli olan koku![]()
boş bir parfüm şişesi buluyosun içine dolduruyosun bu kadar basitFakirleri Konu Dısına Alalım Plz. Kız Sorsa Kokun Çok Güzel Markası Ney "Açık Parfüm"