-sincan seni sordu
*hangi sincan
-kahraman maraş
* ._.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
gemi - ge do - ge si anladınmı espriyi yani gemi hani gemi varya tipin kayık çünkü sen gemisin gibi
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kıraft seni sordu
hangi kıraft
yaşasın yirmiuçnisan
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
saçmalama ya
saçmalanmaz saç taranır

DAFDSAFASd
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
balık-bal-ık yağ-ık anladınmı espriyi bal ık yağ ık bal yağ tuz şeker helva yeseneeeee
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
çilekleri bulamadım
neden bulamadın
çünkü üşengecim
üşengeç olmasan çilekleri şekere bulardın :AFADSAFASDS
BENİM KAFAM HEPİNİZDEN ÇOK İYİ HER GÜN LE KOLAYA PÜSKEVİT BANIP ALNIMA SÜRTÜP HAVADA OKSİJENLE SAVAŞTIRIP KIVILCIM ÇIKARTTIRIYORUM