En İtici Bulduğum Dizi Karakteri Joffrey Baratheon, Sizinki Kim?

byElysion

fara á brott með víkingum, standa upp í stafni
Emekli
En iyi cevaplar
59
Konuya izlediğiniz dizilerden en itici bulduğunuz karakteri bırakınız. Ayrıca sebebini yazarsanız sevinirim.
İtici bulduğunuz karakterin dizisini de yazarsanız iyi olur.

Benim en itici bulduğum ve nefret ettiğim dizi karakteri Joffrey Baratheon. Gerek lafları olsun, gerek Kings Landing'i yönetmesi olsun, inanılmaz itici bir karakter. İnsanın diziyi izlerken sopayı alıp bilgisayara vurası geliyor :pala:
Joffrey.jpg

Sizi Maisie Williams(Arya Stark) adlı oyuncunun Joffrey taklidi ile baş başa bırakıyorum.

Son düzenleme:

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Supergirl dizisinde Winn ve James.
Diziyi bitirdim ama ikisine olan nefretim bitmedi. @DreamerBoy sen seviyor musun şu ikiliyi? Karışmamaları gereken ne varsa hepsinin içine giriyorlar. Yok James'in kaşı yarıldı, yok Winn'i dövdüler. Winn'in davranışlarından nefret ediyorum. Ayrıca James'e gelen geçen aşık oluyor, adamda ne var anlamadım.

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
Bilmiyorum... Hepsi güzel. Tabi ben sadece animasyon izlediğim içindir heralde :p

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
West World'de Dr. Robert Ford
Tam "aha yandı" dediğimiz kısımda yine kendini bir şekilde kurtarıyor, bir kurtulamadık gitti. Konuşmaları da gayet itici diye düşünüyorum. Ama bir o kadarda hayranım diyebilirim adam güzel oynuyor :pala:.
1532896603416.png