Öncelikle merhabalar.Sizler için bir mini test gibi bir şey hazırladım.Seneler öncesinde dinlediğimiz şarkıları hatırlayıp biraz nostalji yapalım.Test 10 sorudan oluşmaktadır.Lütfen spoileri cevabı vermeden önce açmayınız.İyi şanslar ! 
1-Bir aralar Vine'da baya popüler olmuştu (Hollaback girl her çağırıldığında giden (kolay) kızlara denmektedir).
Gwen Stefani - Hollaback Girl
2-Biraz zorla başladık galiba.Bu seferki kolay olsun.Bir aralar hepimizin ağzında, telefonunda bulunan bir şarkıydı.
LMFAO- Party Rock Anthem
3-Eskilerin "Bad Girl"i
Avril Lavigne- Girlfriend
4-Çoğunuzun bu şarkıdan haberi yoktu belki.Hepimizin aklındaki Gülşen i değiştirecek bir şarkıydı kendisi
Gülşen- Be Adam
5-İlluminati sayesinde tekrar popüler olan bir şarkıdır kendisi.Hepimiz biliyoruz ama bakalım kaç kişi çıkış tarihini biliyor ?
Kenan Doğulu- Kandırdım
6- Oynama şıkıdım şıkıdım hoppa
Tarkan- Şıkıdım
7-Europe den efsane bir şarkıdır.Bunu bilenler çok az olacak eminim
Europe- The Final Countdown
8- Kıraçın da söylediği bir şarkıdır.
İskender Doğan- Kan ve Gül
9- Sona yaklaştık.Biraz zorlaştıralım ne dersiniz ?
Shaggy-Bombastic
10-Final
Linkin Park- Numb
Acaba 10 da 10 yapan var mıdır ? Görüşlerinizi ve sonuçlarınızı da paylaşın lütfen
1-Bir aralar Vine'da baya popüler olmuştu (Hollaback girl her çağırıldığında giden (kolay) kızlara denmektedir).
Gwen Stefani - Hollaback Girl
2004
2-Biraz zorla başladık galiba.Bu seferki kolay olsun.Bir aralar hepimizin ağzında, telefonunda bulunan bir şarkıydı.
LMFAO- Party Rock Anthem
2011
3-Eskilerin "Bad Girl"i
Avril Lavigne- Girlfriend
2009
4-Çoğunuzun bu şarkıdan haberi yoktu belki.Hepimizin aklındaki Gülşen i değiştirecek bir şarkıydı kendisi
Gülşen- Be Adam
1996
5-İlluminati sayesinde tekrar popüler olan bir şarkıdır kendisi.Hepimiz biliyoruz ama bakalım kaç kişi çıkış tarihini biliyor ?
Kenan Doğulu- Kandırdım
1996
6- Oynama şıkıdım şıkıdım hoppa
Tarkan- Şıkıdım
1994
7-Europe den efsane bir şarkıdır.Bunu bilenler çok az olacak eminim
Europe- The Final Countdown
1986
8- Kıraçın da söylediği bir şarkıdır.
İskender Doğan- Kan ve Gül
2001
9- Sona yaklaştık.Biraz zorlaştıralım ne dersiniz ?
Shaggy-Bombastic
1995
10-Final
Linkin Park- Numb
2003
Acaba 10 da 10 yapan var mıdır ? Görüşlerinizi ve sonuçlarınızı da paylaşın lütfen