En İyi Minecraft Pocket Edition Seedleri

Bu konu süresiz olarak sabitlenmiş.

Sizce soğuk mu daha güzel, yoksa sıcağın yerini hiçbir şey alamaz mı?

  • Soğuk

  • Sıcak


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
Mesajlar
608
En iyi cevaplar
17
Beğeniler
980
Puanları
1,670
title.png

En İyi Minecraft Pocket Edition Seedleri

Herkese Merhabalar Gamer Ailesi,
Bugün sizlerle birlikte Minecraft'ın Mobil sürümü olan Pocket Edition için ve Windows 10 Sürümü için en iyi seedlere bakacağız.

Ayraçv2.png


1408162313
Bu seedde bir kaç önemli özellik var. Doğduğunuz noktanın biraz ilerisinde içinde Demirci, Göl Havuzu ve Limanı olan büyük bir köy bulunacak, ki lavın köyü küle dönüştürmesi işten bile değil. Ama en iyisi içinde şelale, bir lav havuzu ve kolayca ulaşabileceğiniz altı elmas cevheri içeren bir mağara.

mpes1.png


-2139956204
Sivri sivri farezler seven varsa bu seedi sevecekler. Bu seed dağlar, biyomlar ve mükemmel doğa ayrıntıları ile tam bir görsel şölen. Ayrıca lavlar, şelaleler ve düzinelerce mağara bulacaksınız. Bu yüzden dünyayı istediğinizi gibi şekillendirmek için saatlerce ama saatlerce keşif yapacaksınız.

mpes2.png


98450566
Şelaleleri sever misiniz? Eğer şelale seviyorsanız Lav Şelalerine Hazırlanın. Üstelik koca koca tepeler üzerinde. Ayrıca tepelerin üzerine çıkıp -yanmazsanız- güzel bir manzarayla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca doğduğunuz noktanın etrafında biraz kazı yaparsanız demirler, obsidyenler, kömür, altın ve elmaslar bulunan terkedilmiş bir maden kuyusu bulacaksınız.

mpes3.png


66898262
Macera zamanı! Bu seed sizi hem köy hem de ova biyomunda bulunan güzel bir demirci köyünde başlatacak. Köyün kuyusuna ilerleyin ne suya atlayın. Zombilerle, mantarlarla ve bir Son Portalı bulunan koca bir Yer Altı Sığınağına ayak atmış olacaksınız.

mpes4.png


50975
Dünyanız oluşturulurken köyler genellikle mükemmel olur. Bu seed genele dahil değil. Bu seedde dağın yanına bir köy kuruluyor. Sonuç havada bir ev ve dağın yanına gömülmüş ekinler.

mpes5.png

mamaMOOSE
Köyler kilometrelerce ve kilometrelerce boş yere sahip kısımlar ile çevrilidir. Bu seedde ise bir kaç köyün birleşmesi ile bir kasaba oluşuyor. Oyuncular tarafından değil de oyunun kendisi tarafından böyle büyük yerleşim alanlarının oluşması nadir bir olaydır.

mpes6.png


infinity
Bu seed sizi normal gözüken bir ormanda başlatacak. Ancak tuhaflığı görmek için tepenize bakmanız gelecek. Çünkü havada uçan adalar olacak. Gökyüzü Adaları için bire bir!

Mesa plz
Eğer kendinize yeni bir hayatta kalma deneyimi arıyorsanız hoşgeldiniz! Doğacağınız nokta ortasında bir ağaç bulunan ancak gerisi çöl olan bir ada. Ancak adanın etrafı sonu gelmeyen bir okyanus. Ancak yer atlında demirler ve diğer değerli materyaller ile dolu derin tünel ağlarına erişebileceksiniz.

mpes7.png


742382451
Eğer Mesa Biyomlarını seviyorsanız bu güzel seedde oluşan müthiş Mesa görüntüsüne bayılacaksınız.

mpes8.png


kick me from the hill
Bir bataklık ne kadar çekici olabilir? Bu bataklık etrafındakiler ile çok ama çok çekici! Bu seeddeki bataklık güzel bir dağ ve sandığı güzel şeylerle dolu bir demircinin bulunduğu bir köy ile çevirili. Ayrıca köydeki demircinin sandığından altın ve elmas at zırhları bulabilirsiniz.

mpes9.png


1388582293
Mükemmel köyler için saatlerce karda kışta, çölün sıcaklığında, ormanın serinliğinde keşif yapmanız gerekebilir. Ancak bu seed ile aradığınız mükemmel şehre kolayca ulaşabilirsiniz. Bu şehirde fazlaca ev, bahçeler, demirciler, ve kiliseler var.

mpes10.png


legend of luuc
Bu seed ile bir çöl köyünde doğacaksınız. Hemen demircinin evine gidin ve sandıktaki zümrütleri kapın. Daha iyisi için aşağı doğru kazmaya başlayın, kendinizi bir Son Portalı bulunan bir sığınakta bulacaksınız.

kop
Eğer kendinize soğukta hayatta kalma mücadelesi havasını verecek bir yer arıyorsanız bu seeddeki buz dikenleri ile kaplı kar biyomunu tercih edebilirsiniz.

candy crush saga
Hayır, renkli ve tatlı bir dünya beklemeyin, ancak bu seed sizi mükemmel görünen bir manzara ile baş başa bırakacak.

1410403532
Tekrardan buz dikenlerine dönüyoruz ve bu sefer yanımızda noel teması bulunduran bir köy var, başlangıç için iyi bir ev.

thisbattlestartedtnt
Bence oyundaki en güzel ve görülesi biyomlardan biri koca mantar biyomları. Eğer siz de benim gibi düşünenlerdenseniz bu seedi kullanarak size yürüme mesafesinde olan ve kızıl ineklerin 2 metrelik mantarlar üzerinde koşuşturduğu bu biyomu ziyaret etme şansına erişebilirsiniz.

80432
Doğduğunuz yerdeki denizden bakınca denizden yükselen müthiş bir dağ manzarasını görebilirsiniz. Hayır demirler, elmaslar yok ancak manzara arıyorsanız göz atabilirsiniz.

AcE
Minecraft'da her şey olabilir. Bunlardan biri de su üzerine inşa edilmiş bir köy. Bu köydeki ulaşım tahta yollar ile sağlanıyor ve kurulmak için güzel bir yer. Ayrıca bu köy doğduğunuz yerin tam önünde.

-1068624430
Odun Minecraft için vazgeçilmez ama etrafınızdaki kaynaklar pek uzun süre gitmiyor olabilir. Neyse ki bu seed sizi uzun süre tükenmeyecek ve her şey de kullanabileceğiniz odunların bulunabileceği bir tayga ormanın kenarında başlatacak.

super pig
Bu seed bol bol kaya bulunduran bir dağ ve nefes kesici bir köy oluşturacak. Ayrıca doğduğunuz yerin etrafı da baya dolu: bir çöl, koca bir mantar, bataklık biyomu, lav çukuru...

26248
Bir adada hayatta kalmak denilince akla ortasında bir ağaç olan kurak bir ada gelir aklımıza değil mi? Ancak bu adada işler öyle işlemiyor. Bu adada bir köy var, evet, bir köy. Eğer etrafınızı saran NPCler varsa yalnız değilsinizdir!

xnxx
Bu seed size mükemmel asılı kayaları, savan biyomu, demircisi olan iki köy olan bir dünya sunacak. Köyden demir ekipman, obsidyen, zümrütler ve elmalar alabilirsiniz.

-8198
Bu seed yerel bir yerleşim bölgesinden bekleyebileceğiniz kolaylıklar sunan bir yamaç kasabası oluşturacak. Ancak bu seedin güzel yanı doğduğunuz noktanın etrafındaki 64 blokluk alanda bir sığınak bulunması.
Ayraçv2.png

En İyi Minecraft Pocket Edition Seedleri başlıklı konumuzun sonunda gelmiş bulunmaktayız.
Minecraft'daki favori seediniz hangisi? Sizce soğuk mu daha güzel, yoksa sıcağın yerini hiçbir şey alamaz mı?

Başka bir konuda görüşünceye dek hoşça kalın!
 


Singularity

Lapis Toplayıcısı
Mesajlar
1,091
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1,069
Puanları
3,120
Ruh hali
Uğraşılmış bir konu, teşekkürler.
 

byElysion

fara á brott með víkingum, standa upp í stafni
Emekli
Mesajlar
458
En iyi cevaplar
58
Beğeniler
1,596
Puanları
2,460
Ruh hali
Yararlı bir konu olmuş elinize sağlık.
 

DragonsAcav

Zombi Katili
Mesajlar
184
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
213
Puanları
440
Emek verilmiş , yararlı bir konu.
İyi Forumlar :şapka:
 

Spayr

Taş Madencisi
Mesajlar
67
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
48
Puanları
80
Gerçekten Minecraft'ın şaşırtacak seedleriyle karşı karşıyayız , özellikle de mamaMOOSE. Konuya katkısı olanların ellerine sağlık.
 

Üst