En iyi yönetici

en iyi yönetic

• Tratsel

Kullanılan: 3 4.5%
  • BT_GoD

Kullanılan: 32 48.5%
  • craft_man

Kullanılan: 9 13.6%
  • bat34

Kullanılan: 1 1.5%
  • aradabir007

Kullanılan: 6 9.1%
  • BONANZA

Kullanılan: 15 22.7%

• Kullanılan toplam oy
    66

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya bana göre forumda en değerli ve düzgün işini yapan kişiler Fujia, ta1ha ,SearchTR , LaxMean ,JusticeWhip idi. Bazılarını eski üyeleri tanır nasıl insanlar olduklarını .Haa bide Bonanza var onunda hakkını yemiyeyim.

Bestia II

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Canyo iyi miydi cidden ?
Kendisinin hem iyiliğini hem de kötülüğünü görmüş birisiyim.Şahsen asıl hesabımı yanlışlıkla yasaklamıştı ve ben kuzenimin hesabıyla bu durumu belirtmiştim ve bu durum üzerine uyarıyı ve uyarı puanlarını silmişti fakat O yasaklanma kalkmamıştı ve boşu boşuna 1 hafta yasaklanmıştım. :lol:
Bu arada kuzenimin hesabını yan hesap iftirasıyla şikayet edene selamlar! O hesap = @Laizen
Çocuk 2 gün boyunca başımın etini yedi neden hesabıma giremiyorum diye. :(

SidMeierAşığı

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kendisinin hem iyiliğini hem de kötülüğünü görmüş birisiyim.Şahsen asıl hesabımı yanlışlıkla yasaklamıştı ve ben kuzenimin hesabıyla bu durumu belirtmiştim ve bu durum üzerine uyarıyı ve uyarı puanlarını silmişti fakat O yasaklanma kalkmamıştı ve boşu boşuna 1 hafta yasaklanmıştım. :lol:
Bu arada kuzenimin hesabını yan hesap iftirasıyla şikayet edene selamlar! O hesap = @Laizen
Çocuk 2 gün boyunca başımın etini yedi neden hesabıma giremiyorum diye. :(
Canyo bulunduğu sırada tatildeydim geldiğimde banlıydı banada canyo nun önüne gelene ban atan biri olduğu dendi :D