En kıl olduğum 6 Anime Karakterleri

FreshLemon

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
1.Shina Mashiro : En kıl olduğum anime karakterleri sırasında 1.gelmekte kendisi neden buna kılım
Kız depresyona girmiş girmiş gibi bir sesi var hani insanın sesi kısılır ya bazen aynı öle hadi bu neyse de
şimdi ben buna zeki mi desem güvercin beyinli mi desem bilemedim bazı hareketleri var insanı çok pis sinir ediyor
kız sorata dayak yiyo kız hiç bişi olmamış gibi davranıyor unutuyor galiba çabuk .s @Shrike

2.Sorata : Yine aynı animeden kıl olduğum bir karakter düşünün bir kızla aşk oteline gittiniz yatak var sadece odada kız gel
buraya yahuşuhlu gel yatah senle dese fazla açmıyacam burayı herkes dürüst davransın yapmazmıydınız hadi o neyse de
okadar Shina ile Sorata'nın öpüşmesini bekledik ama finalde bile mashiro yu bir kez bile öpmediğini görünce insan çıldırıyor
nasıl adamsın lan sen adam demiyorum sana özellikle Çizim için soratının soyunmasını sağlamıştı orda bile sorata bir şey yapmadı
ulan kız senin üstüne çıkıyor lan üstüne adam değilsin sorata !

3.Sakura : Bu listete olmassa olmazlardandı zaten ya ne olcak bi kez şu narutonun gönlünü etseydın yıvrım mezara mı götürecen
Hep Sasukee Sasuke ye beni sasuke yala beni sasukeee... ****** dergi oku benle sasuke !!! bir kez bile naruto demedin ayıp gız pembe kaşlarına
beyaz boya süreyim senin (yanlış anlamayın) bir ağladı naruto için naruto canlandu Sasuke ye beni sasuke !!!

4. Mirai Nikki - Yuno : tek nefret etmemin sebebi bu animedeki diyalogların yarısının böle geçmesinin sebebi... (benim Yuuki canım Yuuki cicim Yuuki Ben seni öldüremem yuuki beni sen öldür Allah ol (tüvbe tüvbe .s ) Yuuki de yuuki öp beni yuuki yala beni yuuki

5.Buggy (one piece) : Adamın yaptığı hareketler insanız zaten gıcık ediyor daha fazla bir şey dememe gerek var mı :D

6.Karin : Hakkında söz etmeme gerek var mı Sakura ile aynı sasuke yala beni sasuke​

EDİT : Yuno aslında tatlı bir anime karakteri de yuuki yuuki yuuki

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- Pikaçu: Çarpıyor sürekli
2- yok
3- Bakugandaki aslında kız olup erkek kötü kararker hani lacivert.
4- Tsubasa'nın bi tane arkadaşı-düşmanı vardı ilk sezonda kaleci kutumusudayata mı nedir. Ceza sahası dışından gol yemiyordu. Onu hiç sevmezdim.
5- yok

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlık google tarafından çevrilmiş.

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
bence shina ile ayumi
olmalı boşver soratayıtröldür