KübraERG

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hande Yener de aynı. Hatta daha bile beterdi bir aralar. Daha nefret ettiğim çok ünlü varmış da haberim yokmuş. İşte bu yüzden pop müziği sevmiyorum ya! Michael (Jackson) üstattan sonra dünya genelinde düzgün bir popçu gelmedi diyebiliriz. Ya da ben bilmiyorum. Nerede o dönemlerdeki sadece Moonwalk dansı ile milyonlarca insanı kendine çeken Michael reyiz, nerede şimdiki kendini bir şey sanan sözde popçular? Kadın popçuların hepsi mi berbat olur kardeşim? Erkeklerden hadi birkaç kişi sayarsın -MJ kadar iyi olmasalar da fena değiller sonuçta- ama kadın popçular - tek kelimeyle berbat durumdalar. -
hande yenerde ses yok,karakter yok...

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.justin bieber
2.miley cyrus

İşte benim yeniden düzenlediğim listem:

1. Merve Aydın
2. Justin Bieber
3. Merve Aydın
4. Kim Kardashian
5. Merve Aydın
6. Merve Aydın
7. Merve Aydın
8. Hande Yener
9. Merve Aydın
10. Merve Aydın
...
...
...
999999999999999999999999. Merve Aydın :D (yok artık) :o[DOUBLEPOST=1440192951,1440192917][/DOUBLEPOST]
hande yenerde ses yok,karakter yok...

hiçbirinde ses yok ki? karakter desen... sokakta olsak çoktan ağzımı bozmuş olurdum, o derece yani..

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peter Jackson.
Hobbit 3 den sonra Tolkien in kemikleri sızladı. Orta Dünyayı rezil etti.

En iyi cevaplar
0
tv programlarından milyarları götürüp asgari ücret ile geçinen insanlara şükür etmesini öğütleyen insanlar ve politikacılar

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bill Gates size para veriyor. Cevap verirsem yine onu desteklersiniz.

Hayır kardeş ben Türkler dedim! ALLAH NEDEN ÜSTÜME CÜMLEYİ TAM OKUMAYANLARI SALIYOR? Pardus yerli işletim sistemi. Ama Bill Gates yerli işletim sisteminin Türkiye'ye gelmesini engelledi
Pardus daha bitmedi ayrıdan tübitakın işletim sistemlerinin nasıl olduğunu Fatih projsinde dağıtılan tabletlerde gördük