en sevdiğiniz anime animeler

PnowsMC

Beelzebub
En iyi cevaplar
0
myanimelist dediğiniz şey yani gintamayı top 10 da ne kadar kişi listesine koyduğunu gösteriyor bu en iyi anime veya onun gibi bir şey olduğunu göstermez sadece dünyada myanimelist kullanan kişilerin listesine eklediği sayısını gösteriyor. Bizim ise bahsettiğimiz şey sürekli anketi yapılan en çok izleme veya en çok beğeni toplamış anime türleri ne kadar çok listeye eklenmiş olduğu değil.[DOUBLEPOST=1440545757,1440545606][/DOUBLEPOST]

ayy sizde bana bunu hatırlattınız;
Onu sana nasıl hatırlattık biz :D

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
myanimelist dediğiniz şey yani gintamayı top 10 da ne kadar kişi listesine koyduğunu gösteriyor bu en iyi anime veya onun gibi bir şey olduğunu göstermez sadece dünyada myanimelist kullanan kişilerin listesine eklediği sayısını gösteriyor. Bizim ise bahsettiğimiz şey sürekli anketi yapılan en çok izleme veya en çok beğeni toplamış anime türleri ne kadar çok listeye eklenmiş olduğu değil.[DOUBLEPOST=1440545757,1440545606][/DOUBLEPOST]

ayy sizde bana bunu hatırlattınız;
myanimelist dediğiniz şey dünyada en çok anime izleyen kesimin kullandığı anime sitesidir.. izledikleri animeleri listelerler - yorumlarlar değerlendirirler..
yani anime sektörürün imdb si gibidir..
yani oradaki liste herşeyi açıklıyor.. en iyisi FMA :p

PnowsMC

Beelzebub
En iyi cevaplar
0
myanimelist dediğiniz şey dünyada en çok anime izleyen kesimin kullandığı anime sitesidir.. izledikleri animeleri listelerler - yorumlarlar değerlendirirler..
Demin dediğim gibi en iyi Beelzebub ve bir şey sorcam şu JakSocket isimli arkadaşın resmindeki animenin adı ne ?

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ha!
En iyisi diyorsun ancak en iyisi dediklerin Hayao Miyazakinin eserleriyle kıyaslanamaz bile. Onu geçtim TürkAnime de bile gintama Bleach Naruto onepiece sao kadar beğeni bile toplayamadı gerçi dbz de toplayamadı.

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Demin dediğim gibi en iyi Beelzebub ve bir şey sorcam şu JakSocket isimli arkadaşın resmindeki animenin adı ne ?
o karakteri bilmiyorsun :S ve kendi sevdiğin animenin en iyi olduğunu iddaa ediyorsun :D
ahhhahhaah
:p

neyse şunları bir izleyiver
Melancoly of Haruhi Suzumiya (resimdeki kız )
Great Teacher Onizuka (çizimler eski gelebilir .. ama altına sıçmazsan bir şey bilmiyorum )

Sonra beelzebub yerine GTO ya en iyisi diyeceksn -__-[DOUBLEPOST=1440546327,1440546175][/DOUBLEPOST]
Ha!
En iyisi diyorsun ancak en iyisi dediklerin Hayao Miyazakinin eserleriyle kıyaslanamaz bile. Onu geçtim TürkAnime de bile gintama Bleach Naruto onepiece sao kadar beğeni bile toplayamadı gerçi dbz de toplayamadı.
ben 22 yaşındayım
türkanime yaş ortalaması 14 15 ? :D narutonun 1. olması normal değilmi.. ? Misal GTO - Naruto - Sao - Bleach .. bu animeleri tek başına döver. Ama oradaki çocuklara izletirsen 1. bölümde çizimlerinden şikayetçi olup sıkılırlar..

Türkanimeyi kıyaslaman güldürdü:D

Dünyanın en katıksız otakularının oy verdiği liste tuttuğu site = My Anime List . (NOKTA)

PnowsMC

Beelzebub
En iyi cevaplar
0
o karakteri bilmiyorsun :S ve kendi sevdiğin animenin en iyi olduğunu iddaa ediyorsun :D
ahhhahhaah
:p

neyse şunları bir izleyiver
Melancoly of Haruhi Suzumiya (resimdeki kız )
Great Teacher Onizuka (çizimler eski gelebilir .. ama altına sıçmazsan bir şey bilmiyorum )

Sonra beelzebub yerine GTO ya en iyisi diyeceksn -__-
Beelzebub bitince ağladım o kadar sarıyodu hiç sıkılmıyodum o çocuğun gülüşünü görünce dünyalar benim oluyodu çok değişik geldi o anime bana delirdim sürekli yeni sezon gelcekmi diye araştırıyodum hatta bi ara japon forumlarında sorabilmek için japonca dersleri izliyodum youtubedan yani çok garip ya.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
çizimlerinden şikayetçi olup sıkılırlar..
Bak bu konu benide çok sıkıyor. birçok güzelim animeye çizimi kötü diye gübre muamelesi yapıyorlar :([DOUBLEPOST=1440546558,1440546525][/DOUBLEPOST]
türk anime yi örnek gösterince bu konu benim için kapandı:D
Tabi tabi öyledir :alkış:
sanki myanime listin genelini yaş ortalaması 14 - 15 altı değil :kaş:

PnowsMC

Beelzebub
En iyi cevaplar
0
Of ya tartışmaya gerek yok dünyanın en iyi tartışmasız animesi Beelze... Şaka şaka iyi anime diye bir şey yoktur aslında kimin neyi sevceği belli olmaz kısacası renkler ve zevkler TARTIŞILMAZ !

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Of ya tartışmaya gerek yok dünyanın en iyi tartışmasız animesi Beelze... Şaka şaka iyi anime diye bir şey yoktur aslında kimin neyi sevceği belli olmaz kısacası renkler ve zevkler TARTIŞILMAZ !
Şimdi bu yaptığında 15 kişiyi doğrayıp nefsi müdafadan kurtulmaya çalışmak gibi bir şey yani :hmm:

PnowsMC

Beelzebub
En iyi cevaplar
0
Bazen geri döndüğün ortamda çoluk çocuğun çok fazla olduğunu görürsün ve uzun süre dönmemek için çıkış yap tuşuna basarsın...
Eğlenmiyelim mi hiç gece gece sıkıldım hemen çoluk çocuk diyosun bu kadar ciddi olmanın anlamı yok minecraft forumu sonuçta burası tartışma forumu değil daha eğlenceli olması için forumun böyle davranmak bence gerekli.