- En iyi cevaplar
- 0
Çok geç benim himayem altında. B)Önce kafana çelik sandalye geçiririm onunla birlikte betona Rayandu's knock out çekerim bütün boynun kırıldıktan sonra LeBell lock ile omzunla birlikte kırarım
Elimden alamaz kimse![]()
Çok geç benim himayem altında. B)Önce kafana çelik sandalye geçiririm onunla birlikte betona Rayandu's knock out çekerim bütün boynun kırıldıktan sonra LeBell lock ile omzunla birlikte kırarım
Elimden alamaz kimse![]()
O hesap bana ait yalnız profiline girip "Senden nefret ediyorum Rayu" yazsam kalbin öyle bir parçalanır ki kırk gün kırk gece duvar kenarında ağlarsın rias beni sevmiyor diye sen sen o tanrına yapmadığım için şükretÖnce kafana çelik sandalye geçiririm onunla birlikte betona Rayandu's knock out çekerim bütün boynun kırıldıktan sonra LeBell lock ile omzunla birlikte kırarım
Elimden alamaz seni kimse![]()
Özür dilerim Bir daha yapmayacağımO hesap bana ait yalnız profiline girip "Senden nefret ediyorum Rayu" yazsam kalbin öyle bir parçalanır ki kırk gün kırk gece duvar kenarında ağlarsın rias beni sevmiyor diye sen sen o tanrına yapmadığım için şükret![]()
#Memelerbaşkaldırmış #Anarşistmemeler
#senöl[HASHTAG]#Jibrilbestiseviyor[/HASHTAG] [HASHTAG]#BestRil [/HASHTAG]
[HASHTAG]#jibrilbestiöptü[/HASHTAG]
Nerede O şans#senöl
Arada mesafe bile yok ama şansını kullanmayı bilmiyorsun* .-.Nerede O şans![]()
Beni seven yok hayat çok güzel
Beni izleyen bütün üyeleri seviyorum! B)