Forum Oyunu En Son Yorumu Kim Yapacak ?

ShavermaLOV

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba. Ben bir acemiyim. Gençliğimden beri Minecraft oynuyorum ama sonra bıraktım. İşletim sistemini tekrar indirdim ve oynamayı düşündüm, ancak nasıl yavaşladığını sevmiyorum, bu mega grafik ve çok poligonal oyunu oynamak için özellikler ne olmalı?)

ShavermaLOV

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bence bunun nedeni bu konuşmadaki büyük fanatizm. İnsanlar artık gerçek bir metin ile uydurma bir metin arasındaki farkı ayırt edemiyor. Bir arkadaşım var ve bir deney yaptık. Bir makale yazdı ve biz bunu bir yapay zeka dedektöründen geçirdik. Sonuç olarak kendi yazdığı metnin %80'inin yapay zeka tarafından oluşturulduğunu gördük.
Bu yüzden suçlamalarınızın yersiz ve yanlış olduğunu düşünüyorum.

Bu arada, tam olarak konuyla ilgili değil. Ancak bu platformu tavsiye etmek isterim Ən Yaxşı Onlayn Kazino Saytları Azərbaycanda 2025 Her zevke uygun birçok oyun ve arkadaş bulabileceğiniz büyük bir topluluk var. Oyunları akıllıca oynarsanız, büyük ödüller ve inanılmaz duygular elde edebilirsiniz. İyi şanslar)

Moderatör tarafından düzenlendi:

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Bence bunun nedeni bu sohbetteki büyük fanatizm. İnsanlar artık gerçek ve üretilmiş metin arasında ayrım yapamıyor. Bir arkadaşım var ve bir deney yaptık. Bir makale yazdı ve onu bir yapay zeka dedektöründen geçirdik. Sonuç olarak, bizzat yazdığı metnin %80'inin yapay zeka tarafından oluşturulduğu ortaya çıktı.
Bu nedenle, suçlamalarınızın uygunsuz ve yanlış olduğunu düşünüyorum.
1741194524477.png