- En iyi cevaplar
- 1
Sana şaka yapmışlardır.Ben bundan önce koyamıyordum.![]()
Sana şaka yapmışlardır.Ben bundan önce koyamıyordum.![]()
Forum yönetimi forumda çok kullanıcı olmadığı için aktif değil. İletişim sağladım ama henüz dönüş olmadı.Ne bu yıldızlar biri söylesin.![]()
Bende de vardı, sonradan kaldırıldı. Belki ayın üyesi gibi bir şeydir.Dur bakalım ben bu yıldızları daha önce başka bir profilde görmüştüm ama herhalde özel üyeliktir diye geçmiştim öyle.
Bende de vardı, sonradan kaldırıldı. Belki ayın üyesi gibi bir şeydir.
Peki bu başarını koruyabilecek misin yoksa bana karşı kaybedecek misin?Ekli dosyayı görüntüle 217338
Tamam muhtemelen budur, evet. Forum o kadar ölmüş ki 13 mesajla ayın en çok mesaj atanı olmuşuz.
Öyle bir planım yok ne yalan söyleyeyim. Eski profil fotoğrafı daha güzeldi bu arada.Peki bu başarını koruyabilecek misin yoksa bana karşı kaybedecek misin?![]()
Bu daha güzel.Öyle bir planım yok ne yalan söyleyeyim. Eski profil fotoğrafı daha güzeldi bu arada.![]()
Kelebeğin havası ayrıydı bence. Umarım değişmeden önce yedeğini falan almışsındır.Bu daha güzel.
Stok fotoğraflar arasından almıştım. O kadar da önemli değil.Kelebeğin havası ayrıydı bence. Umarım değişmeden önce yedeğini falan almışsındır.
Ben de sana bir güzellik yapıp görselin tam halini atayım.Senin bileceğin iş. Ne kadar süre boyunca bilmiyorum ama forum da eski profil fotoğraflarını tutuyormuş.