ElmasKatili
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Birde bugsuz dimi bu?Tamam şimdi yukarıda ki linkinden indirdim spigotu şimdi ben bu oyuna istediğim 1.8X ile giriş yapabilirim değilmi?
Birde bugsuz dimi bu?Tamam şimdi yukarıda ki linkinden indirdim spigotu şimdi ben bu oyuna istediğim 1.8X ile giriş yapabilirim değilmi?
bugu kendin düzeltmen gerek her sürüm bugludurBirde bugsuz dimi bu?
Nasıl düzeltebilirim?bugu kendin düzeltmen gerek her sürüm bugludur
youtube google de bulabilirsinNasıl düzeltebilirim?
Sunucu tabanlı bir bug bulamazsın. 1.7 daha güzel diyenlerede aldırma çünkü öyle olmadığını herkes biliyor. Eğer bir bug olursa en fazla plugin yada yönetici kaynaklı olabilir. İstediğin tüm 1.8.x sürümleriyle girebilirsin.Nasıl düzeltebilirim?
Lütfen yanlış bilgilendirme yapma. Bir bug biliyorsan söyle, bilmiyorsan da yanlış bilgi verme lütfen.bugu kendin düzeltmen gerek her sürüm bugludur
1.ben aylardır 1.7 x spigot kullanıyom hızlı ve güzel 2.Her Spigot Sürümünde Bug VardırSunucu tabanlı bir bug bulamazsın. 1.7 daha güzel diyenlerede aldırma çünkü öyle olmadığını herkes biliyor. Eğer bir bug olursa en fazla plugin yada yönetici kaynaklı olabilir. İstediğin tüm 1.8.x sürümleriyle girebilirsin.
Lütfen yanlış bilgilendirme yapma. Bir bug biliyorsan söyle, bilmiyorsan da yanlış bilgi verme lütfen.
No, no, no. En son PaperSpigot benim verdiğim build sayfasından edinilebilir. "aquifermc.org" üzerinden ulaşabilirsin bu sayfaya yada direk benim verdiğim linkten. Eğer bir hata alıyorsanız paylaşın çözümünü arayalım.1.8.8 hatasız paperspigot sürümünü MCSS denilen bir eklenti sayesinde edinebiliyoruz.
En güncel sürüm 1.8.8 paperspigot sürümü hata veriyor çünkü, sanırım MCSSden edindiğim ara sürüm gibi bir şey.
Hangisi İyi Acaba Paper mı SpigotmuNo, no, no. En son PaperSpigot benim verdiğim build sayfasından edinilebilir. "aquifermc.org" üzerinden ulaşabilirsin bu sayfaya yada direk benim verdiğim linkten. Eğer bir hata alıyorsanız paylaşın çözümünü arayalım.
Bug varsa paylaş diyorum bende sana. Ufak tefek yanlışları var fakat sıradan bir kullanıcının değil bir developerın farkedebileceği türden şeyler bunlar ve oyuna etki etmiyor. Sen aylardır 1.7 kullanıyorsan hem gerici hemde *buraya bir hakaret yerleştirin* sındır. Her zaman en güncel sürüm kullanılmalıdır esasında fakat 1.9 ile beraber PvP sistemi değiştiğinden ve birçok kişi bundan hoşlanmadığından şu anda 1.8 de kalmak en mantıklısıdır.1.ben aylardır 1.7 x spigot kullanıyom hızlı ve güzel 2.Her Spigot Sürümünde Bug Vardır
Hangisi İyi Acaba Paper mı SpigotmuNo, no, no. En son PaperSpigot benim verdiğim build sayfasından edinilebilir. "aquifermc.org" üzerinden ulaşabilirsin bu sayfaya yada direk benim verdiğim linkten. Eğer bir hata alıyorsanız paylaşın çözümünü arayalım.
Duruma göre değişir bunun açıklamasını yukarıda yaptım. 100+ oyuncun yoksa ve Paper'ın sunduğu ekstra özelliklere ihtiyacın yoksa Spigot daha iyidir.Hangisi İyi Acaba Paper mı Spigotmu
1.8 de skin sorunu vb var diye 1.7x skin sorunu yok laglar çok az en güzeli 18x ise oda sizin terchinizBug varsa paylaş diyorum bende sana. Ufak tefek yanlışları var fakat sıradan bir kullanıcının değil bir developerın farkedebileceği türden şeyler bunlar ve oyuna etki etmiyor. Sen aylardır 1.7 kullanıyorsan hem gerici hemde *buraya bir hakaret yerleştirin* sındır. Her zaman en güncel sürüm kullanılmalıdır esasında fakat 1.9 ile beraber PvP sistemi değiştiğinden ve birçok kişi bundan hoşlanmadığından şu anda 1.8 de kalmak en mantıklısıdır.
1.8.8 de skin sorunu mu var? Korsan kullananlar skin göremiyorlar diye bu Spigot'ın sorunu mu oldu1.8 de skin sorunu vb var diye 1.7x skin sorunu yok laglar çok az en güzeli 18x ise oda sizin terchiniz
ben Premum hesap kullanıyom 18x e girdiğimde ne tek oyunculuda ne çok oyunculuda ne premum serevrlerde skinim gözükmüyor1.8.8 de skin sorunu mu var? Korsan kullananlar skin göremiyorlar diye bu Spigot'ın sorunu mu olduBunu yapan Mojang'ın kendisidir. 1.8 ve üstünde offline-mode da skinleri görebilmek için "SkinsRestorer" pluginini kullanman yeterli. Araştırmanı sağlam bir şekilde yapmadan hataları var demen doğru değil.