En üst sınıra kadar maden yapmak mümkün mü ?

İsmimNeki

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben Eren
Yeni bir tür server açıcam ama bi sıkıntıyla karşılaştım.
minecraft blok sınırı 256 civarı bir şey tam hatırlamıyorum. Oraya kadar maden yapmak mümkün mü ?
Yani tüm harita oraya kadar olucak ?
Sorum bu kadardı teşekkür ederim

ErenLaEren

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yeni dünya oluştur de orda daha fazla dünya seçeneği kısmından dümdüz'ü seç ve özelleştir de sonra hazır ayarları kullande ordan taş'ı seç. Yeni dünya oluştur de.
sonra oluştururken vs. kasıcak çünkü 230. bloğa kadar yapıcak ve harita açılınca etrafta bir şey yoksa çık tekrar gir.
Bu kadardı

Eternalisa

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hocam serveri açarken ayarlama yapabilirsin kolay. Ancak oyunun, feci bir şekilde kasacağını veyahut çökeceğini unutma derim. Bilgisayar sağlamsa ayarlama yap bak kodlarına daha sonra ismini world yapıp serverdekiyle değiştir. Bilgisayarın sağlam değilse hiç bulaşma derim. Öyle basit bir iş değil.

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Aslında çok basit bir iş McEdit yahut benzeri bir programla yapılapılabilir (WolrdGenerator)

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu benim asıl hesabım teşekkür ederim. Bi göz atacağım. Bide plugin veya skriptle yeni bir maden üretmek ve o madrnle farklı eşyalar craftlamak mevcut mu ?

CASPER_VIA_M1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Var olan bir eşyayı var olan eşyalarla craftlayabilirsin sistem kodlayarak ancak oyunda olmayan bir eşya ekleyemezsin.