En Yaşlı Forum Üyesi Kim ?

FieldBird

Richie Rich
En iyi cevaplar
0
Aaa şimdi eski anılarım canlandı. İlk oynadığım multi player server pekte iyi bir yer değildi her ne kadar kötü anılarım olsa da.
Lapis bir sunucuydu ilk oynadığım sunucu,ne kadar talihsiz olduğunu düşünebiliyor musun? Ama ona rağmen harika arkadaşlar edinmiştim ve güzel anılarım olmuştu. Keşke senin bahsettiğin kadar harika sunuculardan birisi ilk oynadığım sunucu olsaydı.
Keşke. Zaten şu yeni sunuculardaki lapis olayını gördükçe tiksiniyorum. Bu şekilde nasıl eğlenebiliyorlar aklım almıyor. Bende ilk sunucuya girdiğimde korsan minecraftım vardı. Türk sunucusuydu. Girdim fakat o serverde ./login olayı yoktu. (Sanırım xAuth'tu plugin in adı) herkes birbirinin üyeliğe girip trollüyordu :)

DrzL

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
En yaşlı değildim ama spam yapmadığım halde spamdan ban yiyen 2013 yaz başlarında açılan bi hesabım var yazık oldu ona :(

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
En yaşlı değildim ama spam yapmadığım halde spamdan ban yiyen 2013 yaz başlarında açılan bi hesabım var yazık oldu ona :(
Boş resim,video,smile paylaştıysan altına mesaj yazmayıp O da spama giriyor.
Mesela örnek olarak ''khaHKSjkauhAIghıaıp:D:D.dxd'' türü şeylerde spama giriyor illa bir kaç harf olmayacak geçerli bir mesaj olacak.

DrzL

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Boş resim,video,smile paylaştıysan altına mesaj yazmayıp O da spama giriyor.
Mesela örnek olarak ''khaHKSjkauhAIghıaıp:D:D.dxd'' türü şeylerde spama giriyor illa bir kaç harf olmayacak geçerli bir mesaj olacak.
Hayır hiç öyle bir şey yapmadım üstelik mesajlarımda bile o tarz yazılar yoktu bi gıcıklıklarımı vardı artık anlamadım

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Hayır hiç öyle bir şey yapmadım üstelik mesajlarımda bile o tarz yazılar yoktu bi gıcıklıklarımı vardı artık anlamadım
ard arda aynı mesajalrı atıncada tamam evet güzel olmuş iyi falan diyincede spama giriyor mesela gördüğün her küp snaatında veya plugin benzeri şeylerde harika elinize sağlık çok güzel olmuş sürekli bu tür mesajlar dersen bu da spama giriyor forum kurallarında

DrzL

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ard arda aynı mesajalrı atıncada tamam evet güzel olmuş iyi falan diyincede spama giriyor mesela gördüğün her küp snaatında veya plugin benzeri şeylerde harika elinize sağlık çok güzel olmuş sürekli bu tür mesajlar dersen bu da spama giriyor forum kurallarında
O tarz yazdım ama açıklamasınıda ekledim neden güzel felan uzuncana yazdım galiba ondan yemişimdir ban artık kısa kısa mesajlarda yazmaya korkuyorum gene ban yerim diye :(

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Mesela o eski avianacraft veya incicraft serverlerinde oynamayanlar o tadı almayanlar bilmezler o zamanların güzel anlarını...
Avianadan önce GloriaCraft vardı. Ah ne güzeldi o günler. Minecraftta sadece bir iki plugin vardı. Factions, Permissions ChestShop. ah ah.
Ve soruna yanıt verecek olursam senden önce kayıt olmuş olan 602 kullanıcı var. Bunlara
https://forum.gamer.com.tr/uye/
bu linkin sonunda 1 den başlayarak sayı yazarsan ulaşabilirsin.
Ben 40ıncıyım

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Avianadan önce GloriaCraft vardı. Ah ne güzeldi o günler. Minecraftta sadece bir iki plugin vardı. Factions, Permissions ChestShop. ah ah.
Ve soruna yanıt verecek olursam senden önce kayıt olmuş olan 602 kullanıcı var. Bunlara
https://forum.gamer.com.tr/uye/
bu linkin sonunda 1 den başlayarak sayı yazarsan ulaşabilirsin.
Ben 40ıncıyım
@NSPZ diye birimi vardı?Emekli atmini pi cevap 2012 de üye olmuştu sadece profillerde konuşnluyordu.Konularda mesajı yok