erenbulbulbulbul
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
2 gün önce enayi bir tane dönerci buldum. 1 Liraya döner+ayran veriyordu. Süper taktiklerimle adamı ikna ederek 75 kuruşa döner+ayran aldım. Ulan dünyada ne enayi adamlar var ya 
Hazikript, güzeldiadamın çavuşunumu yedinde indirdi
Küfür etmem.Burayı milletin birbirlerinin annesine küfrederek eğlendiği sözlüklerden biri haline getirmeden durcan mı hocam
Genel konuştum kardeşim, küfür de hayatın bir parçası. Ama bazı kutsal değerlere küfür ederek eğlenmek pek adamlık gelmiyor bana. Bunu da liselilerin aşık olduğu sözlük toplulukları yapıyor zaten. Son konuların da biraz onları andırdıKüfür etmem.
asla.
belki bazen.
her uyarı aldığımda aynı şeyi yapıyorum.Genel konuştum kardeşim, küfür de hayatın bir parçası. Ama bazı kutsal değerlere küfür ederek eğlenmek pek adamlık gelmiyor bana. Bunu da liselilerin aşık olduğu sözlük toplulukları yapıyor zaten. Son konuların da biraz onları andırdı
Daha güzel anlatılır mıydı diye düşünüyorum takdir ettimBurayı milletin birbirlerinin annesine küfrederek eğlendiği sözlüklerden biri haline getirmeden durcan mı hocam
Geçen sene senin isminde bir eleman vardı sonra onu birdaha göremedik en yakın zamanda ismini değiştir broaynen öyle maymun abi
BenredstonebiliyomGeçen sene senin isminde bir eleman vardı sonra onu birdaha göremedik en yakın zamanda ismini değiştir bro
Hatırlamana yol açtığım için sorryBenredstonebiliyom
Bendövüşbiliyom
Benzikiriptbiliyom
Diye sıralanmışlardı dimi.Hatırlıyorum.