farketmez istersen kovaya bile ypaabilirsinHangi eşyaya yaptığımıza bağlı.
teşekkürler ama adları biraz daha yaratıcı olsa(kılıç) Yavaşlık I : Kılıç ile biryere vuruldugunda karşidaki kişi yavaşlar
(kılıç) Zehir I : Kılıç ile biryere vuruldugunda karşidaki kişi zehir etkisi alır.
(kılıç) Körlük I : Kılıç ile biryere vuruldugunda karşidaki kişi körlük etkisi alır.
(Zırh) Anti yavaşlama : Yavaşlatma etkisini engeller
(Zırh) Anti zehir : Zehir etkisini engeller
(Zırh) Hafifleme : 3 block daha fazla zıplamayı saglar
(Zırh) Parlaklık : Yanmayı Engeller
başkan sen ne yaptın aşar bu beni(Ok) (Yer) Buz kalıbı I: Atıldığı yerin 3x3 blokluk alanını buz yapar.(sadece yer) Buza değen kişinin etrafı kırılamayan buz blokları ile kaplanır ve oyuncu yavaşça can kaybeder.Bu buz blokları 3 saniye içinde kaybolur ve oyuncu bu buz bloklarının içindeyken dışarıyla etkileşime geçemez veya dışarıdaki bir oyuncu buz bloklarının içindeki kişiye zarar veremez.Effectin seviyesi arttırıldıkca buzla kaplanan alan,buz bloklarının durma süresi ve buz bloklarının içindeyken alınana hasar artar.
Sanırım akşamları yaratıcılığım daha çok artıyor ama kolayca yapılabilecek bir skriptmiş gibi görünüyor.(skriptten anlamasam bile)başkan sen ne yaptın aşar bu beni![]()
benim için değil ama denicemSanırım akşamları yaratıcılığım daha çok artıyor ama kolayca yapılabilecek bir skriptmiş gibi görünüyor.(skriptten anlamasam bile)
teşekkürler ama adları biraz daha yaratıcı olsa![]()
Umarım yapabilirsin.Eğer çok zor olmazsa daha zor fikirlerim var onlarıda deneyebilirsin.benim için değil ama denicem![]()
türkiş please(Kılıç) PowerShot: Etkisi kılıcı vurdugu kişiyi 8 blok Uzaklaştırır (Savurmanın daha güçlüsü)
(Kılıç) Desert: Etkisi kılıcı vurdugu kişiyi bir süreligine sersemletir
sen söyle hepsini daha 20 tane boş yerim vvar: DUmarım yapabilirsin.Eğer çok zor olmazsa daha zor fikirlerim var onlarıda deneyebilirsin.
bu biraz rpg ye benzemedimi(Kılıç) Kritik tehlike I:Eğer oyuncu başka bir oyuncuya kritik bir vuruş yaparsa ve yaptığı kritik vuruş oyuncuya 2 veya daha az hasar vermişse hasar %20 şans ile 1.5 katına katlanır.Hasarı alan kişinin %60 oranında hasarı veren kişiye verdiği hasarın 2 katını döndürme şansı vardır.
Bu bayağı zor oldu bence.