command /EnchantM:
trigger:
open umbaska enchanting to player
Dostum Sen Neden Skript Yazmayı Bıraktın Senin Videolarını İzleyerek Skript'e Başladım, Şimdi Gerçekten Çok Geliştim (SkyWars, Survival Games Gibi Mini Gamesler Yazıyorum.) Ama Sen Bıraktın Özel Bir Nedeni Yoksa Söyleyebilir misin ? Seni Gerçekten Seviyorum.Denemedim çalışır mı bilmiyorum , Umbaska gerektirir.Kod:command /EnchantM: trigger: open umbaska enchanting to player
Profilimde biri daha sormuştu orda yazıyor yazmaya üşendimDostum Sen Neden Skript Yazmayı Bıraktın Senin Videolarını İzleyerek Skript'e Başladım, Şimdi Gerçekten Çok Geliştim (SkyWars, Survival Games Gibi Mini Gamesler Yazıyorum.) Ama Sen Bıraktın Özel Bir Nedeni Yoksa Söyleyebilir misin ? Seni Gerçekten Seviyorum.
Bakıyorum. Bu Arada Başlamayı Düşünüyor musun ?Profilimde biri daha sormuştu orda yazıyor yazmaya üşendim
indirdim fakat i not diyor hala ? 1.8.x sunucu sürümüDenemedim çalışır mı bilmiyorum , Umbaska gerektirir.Kod:command /EnchantM: trigger: open umbaska enchanting to player
Belki kod calismiyordur belkide umbaska surumu farklidir.indirdim fakat i not diyor hala ? 1.8.x sunucu sürümü
çalışmıyor i not fln diyor eror veriyor