bug çözümünü biliyorum essentials config dosyasındaki bu bölümü bulunuz.
- color bölümünde başına # bu işareti koyunuz altdaki gibi ayarları yapınız bug çözülecektir
enabledSigns:
#- color
#- balance
#- buy
#- sell
#- trade
- free
- disposal
#- warp
#- kit
- enchant
- gamemode
- heal
#- info
#- spawnmob
- repair
#- time
#- weather
bug çözümünü biliyorum essentials config dosyasındaki bu bölümü bulunuz.
- color bölümünde başına # bu işareti koyunuz altdaki gibi ayarları yapınız bug çözülecektir
enabledSigns:
#- color
#- balance
#- buy
#- sell
#- trade
- free
- disposal
#- warp
#- kit
- enchant
- gamemode
- heal
#- info
#- spawnmob
- repair
#- time
#- weather
e tabi olm xdteşşekür ederim hemen deniyorum
essentials reload atiyorum olmuyor kapatip acmammi gerekiyor serveri?
groupmanageri kontrol et, essentials.signs.color tarzı bir şey olması lazım. yada sen op unu almadan deniyosun asD:FaSDf.aSDdüzelmedi arkadaslar halen renkli tabela kurulabiliyor. server 1.8 bu arada
#- color
- balance
- buy
- sell
- trade
- warp
- kit
- enchant
- heal
- info
- repair
- time
- weather
bu şekilde o kısım.
groupmanageri kontrol et, essentials.signs.color tarzı bir şey olması lazım. yada sen op unu almadan deniyosun asD:FaSDf.aSD
O Plugini kullanmanı tavsiye etmem benim faction sunucumda oyuncular bu tabelayı yaparak edit itemler yapmıştı bende factionu sıfırlamak zorunda kalmıştım.
Essentials'ın neden kullanmıyorsunuz ?İşte Bende Buna Benzer Plugin Ariyorum Varsa ismini söylüyebilirmisiniz
Essentials'ın neden kullanmıyorsunuz ?
@TheThyke bak güzel kardeşim yukarda yaptıgım 100% çalışır tabi başka serverinde renkli tabela plugini yüklü deilse.
1-) evet yukarda 1 ci çözüm mevcut bunu yaptıysan olmadıysa 2 ci çözüme geçelim.
2-) oyuncularda galiba bu perm ekli essentials.signs.use.color bunu kaldırmanız gerekmektedir kaldırmak için
bu kodu yazınız (/mangdelp oyuncu essentials.signs.use.color) tabi sizde oyuncu default da olabilir böyle yapınız.
denerkende kendinizi oyuncu yapıp deop yapıp öyle deneyiniz. problem olmayacaktır.