Enchleri görebilme modu(1.8)Multiplayerda çalışan var mı ?

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Başlıkta da yazdığı gibi bir mod buldum ancak yalnız single playerda çalışıyor bunun multiplayer'ı yokmu ?
Alfabeye bak öyle çöz vs. demeyin yalan onlar

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Açıkça elimde linki yok. Zaten yıllar önce araştırmıştım nasıl bir şeydir bu diye. Ama "MPGH" gibi daha kapsamlı forumlardan bulabilirsin. Ama bulsan bile aldatmaca olma ihtimali yüksektir. Genelde ilk indirtir sonrada şifrelediği dosyanın şifresini buldurtmak için survey "anket"e sokar ve baya iyi bir para alır anketten. Yada direk olarak linki survey'e koyar

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Açıkça elimde linki yok. Zaten yıllar önce araştırmıştım nasıl bir şeydir bu diye. Ama "MPGH" gibi daha kapsamlı forumlardan bulabilirsin. Ama bulsan bile aldatmaca olma ihtimali yüksektir. Genelde ilk indirtir sonrada şifrelediği dosyanın şifresini buldurtmak için survey "anket"e sokar ve baya iyi bir para alır anketten. Yada direk olarak linki survey'e koyar
Survey olan sitelerden uzak durun zaten

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
1.8 de Zaten Enchlerin İsimleri Yazmıyormuydu :)

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Dostum enchleri görebilmek diye bir şey yok enchantaki yazilar tamamen rasgele yazmaktadir rasgele olmasa yazilarin görünüşünü ezberleyip isediğin enchi alabilirdin zaten çoktan yapilmiş olurdu böle bir şey

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Dostum enchleri görebilmek diye bir şey yok enchantaki yazilar tamamen rasgele yazmaktadir rasgele olmasa yazilarin görünüşünü ezberleyip isediğin enchi alabilirdin zaten çoktan yapilmiş olurdu böle bir şey
yapılı ancak yazılardan değil başka bir yöntemle yapmış adam ben bunun multiplayerını arıyorum

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
yapılı ancak yazılardan değil başka bir yöntemle yapmış adam ben bunun multiplayerını arıyorum
biliyorum ben zamaninda araştirdim enchteki bütün yazilar ingilizce oluyo demi bastiğin enchleniyo ben yükledim kurdum sw ye girdiğimde yazilar normal minecraft halindeydi