Survey olan sitelerden uzak durun zatenAçıkça elimde linki yok. Zaten yıllar önce araştırmıştım nasıl bir şeydir bu diye. Ama "MPGH" gibi daha kapsamlı forumlardan bulabilirsin. Ama bulsan bile aldatmaca olma ihtimali yüksektir. Genelde ilk indirtir sonrada şifrelediği dosyanın şifresini buldurtmak için survey "anket"e sokar ve baya iyi bir para alır anketten. Yada direk olarak linki survey'e koyar
Zaten Survey en sinir olduğum şey. Alır 10-20 Dolarını bide üstüne virüste atar bilgisayarına. Mis gibi kalırsın ortadaSurvey olan sitelerden uzak durun zaten
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
yapılı ancak yazılardan değil başka bir yöntemle yapmış adam ben bunun multiplayerını arıyorumDostum enchleri görebilmek diye bir şey yok enchantaki yazilar tamamen rasgele yazmaktadir rasgele olmasa yazilarin görünüşünü ezberleyip isediğin enchi alabilirdin zaten çoktan yapilmiş olurdu böle bir şey
biliyorum ben zamaninda araştirdim enchteki bütün yazilar ingilizce oluyo demi bastiğin enchleniyo ben yükledim kurdum sw ye girdiğimde yazilar normal minecraft halindeydiyapılı ancak yazılardan değil başka bir yöntemle yapmış adam ben bunun multiplayerını arıyorum
aynen multide çalışmıyor demiş adam galiba yok öylebiliyorum ben zamaninda araştirdim enchteki bütün yazilar ingilizce oluyo demi bastiğin enchleniyo ben yükledim kurdum sw ye girdiğimde yazilar normal minecraft halindeydi
Sahte galiba indirme linkinde hata var ya da denediniz miAlın buLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Nasıl kurulduğunu anlatabilir ve dosyayı atabilir misiniz ? Bende .exe li bir dosyaya yönlendiriyor[DOUBLEPOST=1424614499,1424454579][/DOUBLEPOST]Kurdum ama çok faydalı değil gibi kelimleri çevirince anlamsız şeyler çıkıyorEvet sizin için birdaha kurdum