Koraygorkem
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar survival sunucuda end mapına gerek varmı?
Orada ejderha vs. var,sıkıntı olmazmı?Survivalden bahsediyorsun tabkide olmalı
Survival sonuçta adamlar hazırlıklı gitsinler. İstemiyorsan end dünyasında ejderhayı iptal edebilirsin.Orada ejderha vs. var,sıkıntı olmazmı?
Tamam teşekkürlerSurvival sonuçta adamlar hazırlıklı gitsinler. İstemiyorsan end dünyasında ejderhayı iptal edebilirsin.
Önemli değil, bu arada nether' da aktif olsun oyuncular orayada gitmek isteyeceklerdir.Tamam teşekkürler![]()
Bukkit.yml > allow-end: true => allow-end: false yapınız.
Not: Bu işlemi yaptıktan sonra işinizi sağlama almak için MultiverseCore plugin confing'inden worlds.yml den dünya adını bulup komple siliniz.
Sunucularda sıkıntı çıkmıyor bizzat kendim hub sunucumda denemiştim. Adam endi kapatırsa oyuncular bu durumdan şikayetçi olabilir. Ende gidip enderman kesmek isteyeceklerdir.@Koraygorkem, survivalin sonu aslında end dünyasına geçiştir. Oradaki ejderhayı öldürdükten sonra oyun biter. Fakat online sunucularda bazen sıkıntı çıkarabilir. Eğer çıkartacağını düşünüyorsanız şu şekilde kaldırabilirsiniz:
Zaten ende gitmek icin baya donanimli olmak lazım o zamana kadar her gün sunucuda oynasa 2 hafta icinde anca gidebilirBence Acma Survivalın Sonudur End ve %70 Survival Sunucularda end kapalı
Bence Acma Kardeşim Ugrasılmaz Bende Acmistim Survival Fakat Endsiz Sorunsuz Diyebilirim Cok Gerekli bir şey Degil Bence EndZaten ende gitmek icin baya donanimli olmak lazım o zamana kadar her gün sunucuda oynasa 2 hafta icinde anca gidebilir
En Mantıklısı KardeşimEnd i tamamiyle kapattım .)