- En iyi cevaplar
- 0
@KadirBerk talep etti.
0--------------------0
-----}__{-----
---
--
-
-Ender Chest Paradoksu-
Ender Chest, eh bildiğiniz üzere oyunda eşya teleportasyonu yapmamızı sağlayan sandıklardır.
Fakat biz başka bir gerçeklik üzerinde iken, nasıl teleportasyon gerçekleşiyor?
Paradoks!
Şöyle açıklayayım ki, "Paradoks!" derken, paradoksun oluşturduğu kozmik enerjiden beslenir diyorum.
Anlamadınız mı ki şimdi?
Nesini zor anlattım?
...
Dinleyin ve ya görsele bakın:
Görselden de açıkça görüldüğü gibi, Nether'dan End'e herhangi bir solucan deliği yok, ki bu da teleportasyonu engelliyor. Peki, o zaman Nether'da bıraktığımız bir Ender Chest'in içindeki eşyaları End'den nasıl alıyoruz?
Direkt geçiş yok, bunu biliyoruz. Normal Dünya'nın solucan deliği ile geçiyor. Fakat teleportasyon, kararlı olmak isteyen atomların hareket etmesi ile oluşur ise, Ender Chest'i açtığımızda nasıl hemen eşyalar beliriyor?
Ve ya ikinci bir soru sorup paradoksu yaratalım;
Kararlı olmak isteyen atom neden Nether-End solucan deliği açmıyor?
Bunun sebebi yoktur. Sebebi yoktur derken Hiçlik'in içinden açılması gereken bir solucan deliğinden bahsediyorum. Fakat, hiçlikte her madde bulunur.
Ender Chest'le alakası olmaktan çıkan bu durumda fensel paradoks şu olur:
Madem "Hiçlik "diyoruz, neden her şey orada?
Bu gerçek hayat paradoksu.
Ender Chest paradoksu ise şu:
Her şey olan bir evrenden neden diğer maddeler geçemiyor?
Bum!
Çözün!
-Yeselectro
0--------------------0
-----}__{-----
---
--
-
-Ender Chest Paradoksu-
Ender Chest, eh bildiğiniz üzere oyunda eşya teleportasyonu yapmamızı sağlayan sandıklardır.
Fakat biz başka bir gerçeklik üzerinde iken, nasıl teleportasyon gerçekleşiyor?
Paradoks!
Şöyle açıklayayım ki, "Paradoks!" derken, paradoksun oluşturduğu kozmik enerjiden beslenir diyorum.
Anlamadınız mı ki şimdi?
Nesini zor anlattım?
...
Dinleyin ve ya görsele bakın:
Görselden de açıkça görüldüğü gibi, Nether'dan End'e herhangi bir solucan deliği yok, ki bu da teleportasyonu engelliyor. Peki, o zaman Nether'da bıraktığımız bir Ender Chest'in içindeki eşyaları End'den nasıl alıyoruz?
Direkt geçiş yok, bunu biliyoruz. Normal Dünya'nın solucan deliği ile geçiyor. Fakat teleportasyon, kararlı olmak isteyen atomların hareket etmesi ile oluşur ise, Ender Chest'i açtığımızda nasıl hemen eşyalar beliriyor?
Ve ya ikinci bir soru sorup paradoksu yaratalım;
Kararlı olmak isteyen atom neden Nether-End solucan deliği açmıyor?
Bunun sebebi yoktur. Sebebi yoktur derken Hiçlik'in içinden açılması gereken bir solucan deliğinden bahsediyorum. Fakat, hiçlikte her madde bulunur.
Ender Chest'le alakası olmaktan çıkan bu durumda fensel paradoks şu olur:
Madem "Hiçlik "diyoruz, neden her şey orada?
Bu gerçek hayat paradoksu.
Ender Chest paradoksu ise şu:
Her şey olan bir evrenden neden diğer maddeler geçemiyor?
Bum!
Çözün!
-Yeselectro