ShouldToBe
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
İyiki eklenmemiş oyundaki grafikler videodaki gibi gelişmemiş oyunda ekli olsa o tahta evi attığı zamanki iğrenç animasyon ügh kusacam
skyrime yeni başlamış kaçııınDragonBorn Olmama Rağmen İlk Ejdarhadan Çıkan WhiteRun Kaskını kullanıyorum -,-
Yani -,-skyrime yeni başlamış kaçııın
kaçtımYani -,-
Oyuna Yeniden Başladım. Kaçmak İstiyorsan Kaçabilirsin
1.8'de. Ama Mod'uda Var. Kolay Yoldan Mod'u İndir Çok Uzak Yerlere Gitme. (6 Milyar Blok'mu Mod Mu?)[DOUBLEPOST=1393178557,1393178506][/DOUBLEPOST]eklense iyi olurdu onu diamond kılıcımla bi güzel paralardım
ayrıca farlander mod un yapımcısı bu mobdan kopya çekmişmoblar hep aynı farlanderlerdeki
bu arada @TehPostman bişe soracam hangi sürümde çıkıyo bu @EnderColossus
Minecraft'ı Animasyon ve Grafik Bakımından Yorumlarsan Zaten Hayattan Soğursun.İyiki eklenmemiş oyundaki grafikler videodaki gibi gelişmemiş oyunda ekli olsa o tahta evi attığı zamanki iğrenç animasyon ügh kusacam
6 milyar blok daha iyi hem farlands a gitmenin yolunu biliyorum farlands a gittim bikere ultra buglar var1.8'de. Ama Mod'uda Var. Kolay Yoldan Mod'u İndir Çok Uzak Yerlere Gitme. (6 Milyar Blok'mu Mod Mu?)[DOUBLEPOST=1393178557,1393178506][/DOUBLEPOST]
Minecraft'ı Animasyon ve Grafik Bakımından Yorumlarsan Zaten Hayattan Soğursun.
ss nerede ?6 milyar blok daha iyi hem farlands a gitmenin yolunu biliyorum farlands a gittim bikere ultra buglar var
az bekleyin Ender Colossus un yanına gidiyorum ss ile döneceğim!
Öldü öldü. Oraya gidene kadar bende ölürüm yani.ss nerede ?
/tp?Öldü öldü. Oraya gidene kadar bende ölürüm yani.
İşe yaramaz.
99999999999 Gibi bir rakam oyunu kapatır.emin misin