Enderdragon kesme taktiği

netmi ?

• net

Kullanılan: 5 33.3%
  • hiçbişi anlamadım

Kullanılan: 10 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    15

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Hava mı atıyoz sen neyden açtın farklımı açtın hem benim kendi sitem vardı sonradan aylık parasını ödemeyi unuttum o yüzden kapandı bilip bilmeden konuşma bana fakir diyosun ama asıl fakir sensin lan bi oyuna 3 tl yatıramıycak kadar bile fakirsin.
sakin ol boşver onu sonra sinirini bozar bi laf dersin kötü olur

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Kendini bir şey sanıyor..
o ne biçim konu ismi ya Enderdragon kesme taktiği ?
Kesme mi burası metin2'mi ? EnderDragon Öldürme Taktiği ..

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Kendini bir şey sanıyor..
o ne biçim konu ismi ya Enderdragon kesme taktiği ?
Kesme mi burası metin2'mi ? EnderDragon Öldürme Taktiği ..
sonuçta kesmek metin2 ye ait bir şey değil. Günlük hayatta birşeyi kılıçla öldürmek için kesmek gerekir. bu da bir ağız alışkanlığı ama konu yeterli değil o konuda haklısın

Fakeyou

Marangoz
En iyi cevaplar
0
zırhın-silahın-veya hiçbirşeyin olmasada enderdagonu öldürebilirsin obsidianları elle kırabilirsin (uzun) enderdragondan uzak dur o chank onu pek yükleymezse o gelemez.

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
zırhın-silahın-veya hiçbirşeyin olmasada enderdagonu öldürebilirsin obsidianları elle kırabilirsin (uzun) enderdragondan uzak dur o chank onu pek yükleymezse o gelemez.
can barları kırılınca patlıyor elle kırarsan hem patlamadan hem asagı düşmekten ölürsün ve sen onları kırmaya başlafığın anda sana saldırır alev topu atar ve tos vurur

Fakeyou

Marangoz
En iyi cevaplar
0
can barları kırılınca patlıyor elle kırarsan hem patlamadan hem asagı düşmekten ölürsün ve sen onları kırmaya başlafığın anda sana saldırır alev topu atar ve tos vurur
obisidienleri kırıp yukarı çıkarsın sonra kırdıktan sonra vurursun birazcık canın gider o dolar. sonra obisidienlerden yaptığım merdivenlerden aşarı insin

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
obisidienleri kırıp yukarı çıkarsın sonra kırdıktan sonra vurursun birazcık canın gider o dolar. sonra obisidienlerden yaptığım merdivenlerden aşarı insin
obsidyan kırmak için elmas kazma yapmak zorundasın
ve zırhsız sen aşağı inene kadar enderdragon seni katleder benim arkadaşım daha yukarı çıkaken enderdragondan tos yediı ve taaaa o yerin dışına çıkıp boşluğa düşmüştü

Fakeyou

Marangoz
En iyi cevaplar
0
obsidyan kırmak için elmas kazma yapmak zorundasın
ve zırhsız sen aşağı inene kadar enderdragon seni katleder benim arkadaşım daha yukarı çıkaken enderdragondan tos yediı ve taaaa o yerin dışına çıkıp boşluğa düşmüştü
endermanları öldürüp enderpearl..