EnderTurk - OP Faction | 31.07.2018 18:00 Online | MetinTaşı | BOSS | Takas | Renk | Jackpot | HileSerbest | EditEşya | Rütbeler |1.8x|

En iyi cevaplar
0
Survival'da Lapis mi var?
Survival'da Su Taşımı var? Boss'mu Var?
Survivalde Spawn Böyle Devasa'mı Oluyor?
Elinde Kanıt varmı?

Serverlerin ismini kirletmeye çalışmak kolay! özür dilerimlik yapmak laf atmak oyuncu çalmak kolay gerçek olan emek vererek düzgün ve orjinal pluginlerle güzel bir server oluşturmak. Biliyoruz dostum yediremiyorsun serveri ama yapıcak bir şey yok ya seve seve...

Adam güzel bir sekilde söylemiş böyle böyle diye, senin ne haddine insanlara hakaret etmek onu anlıyamadım ? Normal sunuculardan ne farkı var ki adam sizin sunucunuzu kirletmeye calıssın. Bildigin oyuncu cekmek için acılmış klasik op sunucu işte.

iFerhat_LOL

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucularda görmek istediğim neredeyse her şey burda toplanmış gibi görünüyor, Discord'daki ortam abi kardeş gibi sunucu da bugün saat 18.00 da aciliyormus sabırsızlıkla bekliyorum,serveri sevmesen bile Discord'daki ortam da kalabilirsin ama sunucuyu sevmeyecegimi ve sizinde sevmeyeceginizi sanmıyorum,herkese iyi forumlar,iyi oyunlar.

leeway

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucularda görmek istediğim neredeyse her şey burda toplanmış gibi görünüyor, Discord'daki ortam abi kardeş gibi sunucu da bugün saat 18.00 da aciliyormus sabırsızlıkla bekliyorum,serveri sevmesen bile Discord'daki ortam da kalabilirsin ama sunucuyu sevmeyecegimi ve sizinde sevmeyeceginizi sanmıyorum,herkese iyi forumlar,iyi oyunlar.

Discordumuz bir ayrı güzeldir <3

En iyi cevaplar
0
./warp oduncu /warp lokanta /warp ciftlik /warp boyacı /warp kafdağı /warp demirci /warp simyacı bu warpların hepsini alıntı yapmışsınız ismini vermek istemediğim ve eskiden tutan bir serverdan alıntı yapmışsınız yani 5 yıl önce oynadığım sunucudan alıntı yapmışsınız bu saydığım warpları kendiniz bir şey yapamıyormusunuz acaba ???

Alıntı Yada Değil bu neyi değiştirir madem çok önemsiyorsun kendi emeğini telif koyabilirsin yaptığın yapılara alıntı map diyip maplere kötü demek yanlış oluyor çünkü alıntı=emek değişen bir şey yok göreceğiniz map aynıdır

Vearthx

-- play.ahbaplarmc.net -- 1.16.5 & 1.20.1 Survival
En iyi cevaplar
1
Sunucu Sıfır SIkıntı İle Aktif !! +15 Şimdiden Online !

Yahya0211

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu Tamamen kişiseldi 6 yıl önce oynadığım sunucunun haritalarını kopyaladığında sinirlendim o yüzden yazdım