EndNetwork (1.14.4) | Zümrüt Ekonomi - End Bileti - Pinyata - Doli - Arazi ve Daha Fazlası !

EndNW

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu IP Adresi
mc.endmc.network
Oyun Sürümü
1.14.4
Sunucu Slotu
Sınırsız
Sunucu Türü
Survival

-POWERED BY ANADOLUTEAM-

Son düzenleme:

Samet77

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
1
konu tasarım başarılı ama sunucu içi resimlerle süslenmeden paylaşılması kötü olmuş hemen eklenirse güzel olabilir.

GoosePVP

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sanırım yok, bug abuse yapan kuzenimle (Paradoks) aynı evde kalıp aynı PC'yi kullandığım için uzaklaştırılmış bulunmaktayım
IG: Glyphie geri kalan oyunculara iyi oyunlar dilerim.

FleXxius

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeşim hayırlı, uğurlu olsun fakat merak ettiğim şu sunucun hub galiba buranın survival konusu olması gerekmez mi hub sunucu gibi tanıtmış.Ha bu serbestse bende yapayım o zaman :)

EndNW

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim hayırlı, uğurlu olsun fakat merak ettiğim şu sunucun hub galiba buranın survival konusu olması gerekmez mi hub sunucu gibi tanıtmış.Ha bu serbestse bende yapayım o zaman :)
Serbest dostum, sunucum şu anda sadece Survivaldan oluşuyor . Gelecekte huba çevirmek için analobim var evet.
Kurallara aykırı bir durum yok.

JohnWick

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
titlemanger varken neden feather board eklentisni kurdunuz boştan yere tps düşer redstone takasını sevdim

EndNW

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
titlemanger varken neden feather board eklentisni kurdunuz boştan yere tps düşer redstone takasını sevdim
Merhaba, tpsnin düşmesinin ana sebebi featherboard değil 1.14 ün aşırı entity yaratması , 2 katı ram ve işlemci istiyor olması.
Yarın yeni makineye geçilince lag problemlerimiz çözülecektir.