Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EndNetwork (1.14.4) | Zümrüt Ekonomi - End Bileti - Pinyata - Doli - Arazi ve Daha Fazlası !
Sunucuda yaklaşık olarak ilk açıldığı haftadan beri oynuyoruz. Sürekli lagg, tps sorunları olmasına rağmen oynadık ekipçe. O kadar şey yaptık ettik. Admin arkadaşa 1.14 optimizesi için yardım etmek istedik fakat bizi hiçbir türlü takmadı. Kendi kafasına göre 1.8 sunucuymuş gibi sunucu kurdu ve tek yaptığı 30 kişiden sonra sunucunun çökmesi ve suncunun 30 dakika önceki hale geri gelmesi. Sunucuda oto farm yapmak yasaktı(Daha sonra açtılar). Onu yapmak yasak. 5 kez inşaat ettiğimiz mobfarm 5 kerede gitti bu saçma sunucu çökmelerinden dolayı. Birde üstüne üstelik arkadaşım arkadaşımla şakalaşırken oyun sohbettinden arkadaşıma küfür ettiği için sunucudan sınırsız ban yiyor sunucudan ve discorddan ne kadar ulaşmaya çalışsakta hiçbir türlü bizi takmamaya devam ettiler. Kısacası bu sunucuda oynamayı düşünüyorsanız 2 kere düşünmeniz gerekiyor:
1- Yönetmeyi bilmeyen bir yönetim ekibi
2- Sunucudaki lagg ve sunucu çökerse son 30 dakika boyunca yaptığınız her şeyin gitmesi.
Onun dışında sunucudaki her şey kıvamında ticaret kasılma sistemi vs.
Konuyu uzatma taraftarı değilim. Kimin haklı olduğu gayet ortada belli. Sunucunuzda başarılar diliyorum...
(Eklemek isterim demekki çok fazla lagg olmasın diye save süresini uzatmışsınız ki sunucunuz çöktüğünde 15-30 dakikalık veriler gidiyor ve bunların spigot ve bukkit.yml dosyasından ayarlanıyor. Hani yanlış kişiye yanlış konuşuyorsun...)
Bende uzatma taraftarı değilim, küfür ettiğinizi dahi yazarak kimin haklı olduğunu göstermişsiniz. Saolun anlayışınız ve dürüstlüğünüz için.
Forumun yüzde %90'ı gibi bukkit.ymlde save ayarı olduğunu biliyorsunuz. Tebrik ediyorum sizi. (Gerçi config 20 satır). Ama boşverin siz uzmansınız. Kapatıp gidesim geldi, yani böyle inanılmaz bilgili olamadık biz Haklısınız ,
Boşuna tartışıyoruz, ben bu bitmeyen bilmişliği,nankörlüğü ve egoyu yenemem . En güzeli aynen konuyu uzatmamak. Benimde son cevabım, iyi forumlar.
Sunucuda çok fazla lagg var. Sürekli geri atıyor. Yaptığımız şeyler gidiyor. Makineye ile ilgili sorun var dediler, değiştiler fakat ona rağmen lagg sorunu devam etti. Ona rağmen oynamaya devam ettik. Sunucu aslında güzel her şeyi tam kıvamında spawn felan ticaret sistemi çok hoş. Fakat yönetim ekibi çok sert. Haddinden sert. Biraz daha empati kurarak ANLAYIŞLI davransalar çok daha iyi yerlere gelebilirler. İyi forumlar.
Sunucuda çok fazla lagg var. Sürekli geri atıyor. Yaptığımız şeyler gidiyor. Makineye ile ilgili sorun var dediler, değiştiler fakat ona rağmen lagg sorunu devam etti. Ona rağmen oynamaya devam ettik. Sunucu aslında güzel her şeyi tam kıvamında spawn felan ticaret sistemi çok hoş. Fakat yönetim ekibi çok sert. Haddinden sert. Biraz daha empati kurarak ANLAYIŞLI davransalar çok daha iyi yerlere gelebilirler. İyi forumlar.
Şu anda 20 oyuncu ve lag yok , TPS 20 sabit. Sorunu çözdüğümüzü düşünüyorum. Dediğim gibi arkadaşada 1.14 konusunda tecrübesizdik ki sunucu açarsanız sizde 1.12 tabandan ve 1.8 tabandan çok daha farklı sıkıntıları olduğunu görürsünüz.
Sertlik yok, insan sinirleniyor. Ben daha önce oyuncu olarak sunucualrda oynadım ve 1 gün 1 hafta geriye almalar, hatta komple reset atıp serveri sıfırlayanlar gördüm.
Ama adam Free2play oyun sağlayan bir sunucuda 2-3 kez 15 er dakka geriye almak zorunda kaldık diye isyan ediyor. Emeğe saygınız yok diyor. Biz ne yapıyoruz? Onun 10 katı emek veriyoruz arka planda. Sunucuda 4-5 oyuncu vip almak istedi ve bizde "LAGI ÇÖZÜLMEMİŞ BUGLARI OLAN SUNUCUDA VİP SATMIYORUZ DEDİK" Biz iyi niyetliyiz ama banlanan oyuncular sonuna kadar art niyetli davrandı. Empati yapma kısmını aynen iade ediyorum. Yeni makine (150TL) + 12 saat boyunca tek tek ince ayarlamalar gerekti lag sorununun gitmesi için. 1.5 saat 2-3 blok ve 2-3 elmasın yanında bizimkisi emek değilmi?
LAG SORUNU ÇÖZÜLMÜŞTÜR "SUNUCUDA LAG VAR" yazınızı gözden geçirin.
bak kardeş oyun gerçekten çok başarılı ama bir sıkıntı var arazi sahiplenmeme rağmen 2 kişi evimi yakmış ve benim ve arkadaşımın günler süren emeğini hiçe saymış bu haksızlık değilmi? bu emek hırsızlığı değilmi? bu insanlık dışı hareketi yaptıktan sonrada bana utanmadan küfür ettiler yemin ediyorum bu çok sevdiğim sunucuya girme isteğim kaçtı lütfen adil davranın ve
Yahyyaaa90
ve
Faik abi isimli oyuncuları engelleyin
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.