Enes Batur'a Destek #direnNDNG

KeremTokgz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar bugün enes baturun kanali kapatildi !

Destek için [HASHTAG]#direnNDNG[/HASHTAG] !

Enes Batur'un FACEBOOK sayfasından 'da Olayları takip edebilirsiniz.

FAN Yapımı VİDEODUR !

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Adami sevmesemde ghost gamer seviyorum ve ghost gamer son videosunda enes batur'un açılacağını söyledi.

LagaDissAtanİnsan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
[HASHTAG]#DirenNDNG[/HASHTAG] Adam O Kadar Emek Verdi Kanala Kaç Yıllık Kanal Şimdi Kapandı :'( Ben Ağladım Üzüntümden :(

cnsrc

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar siz bu adamı istediğiniz kadar sevmeyin ama onu pewdiepie özentisi olarak eleştirenlere söylüyorum onun uğraştığı işle sizde uğraşın hadi bakalım ne kadar başarılı olucaksınız ? Adamın o kadar zamanlık emeğini tek cümleyle çöpe atmayın . İlk başlarda bende aynılarını söylüyordum fakat daha sonra bir kaç videosunu izledim ve sürekli izlemeye başladım adam işini biliyor da yapıyor. Ona bu lafı atanlar bide kendisi denesin bakalım ne yapabilecekler?

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar siz bu adamı istediğiniz kadar sevmeyin ama onu pewdiepie özentisi olarak eleştirenlere söylüyorum onun uğraştığı işle sizde uğraşın hadi bakalım ne kadar başarılı olucaksınız ? Adamın o kadar zamanlık emeğini tek cümleyle çöpe atmayın . İlk başlarda bende aynılarını söylüyordum fakat daha sonra bir kaç videosunu izledim ve sürekli izlemeye başladım adam işini biliyor da yapıyor. Ona bu lafı atanlar bide kendisi denesin bakalım ne yapabilecekler?
O zaman hiçbir şeyi eleştirmeyelim. Çünkü hiç birisini biz yapamayacağız. O beğenmediğimiz romanları falan eleştirmeyelim, çünkü o romanları biz yazamayacağız. Hayır kardeşim, hayır. Bir şeyi eleştirebilmek için ondan daha iyi bir iş çıkarmak gerekmez. Azıcık akılla ve o konu hakkında kültürle güzel bir eleştiri yapılabilir.

LagaDissAtanİnsan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gebermiş gitmiş işte uzatmayın :(
Bizim Enesimize Geberniş Diyemezsin ! Kanalı Açılacak Ama Uzun Bir Süre Sonra :( Enesi Unutmayacağız.
Adama Yazık Yav O kadar Emek Verdi Kanala Şimdi Kanalı Kapandı.Ben Onun Yerinde Olsaydım Sinirimden Sağlam bir şey bırakmamıştım Hatta Atlamıştım :(
Allah Sabır Versin Diyelim

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bizim Enesimize Geberniş Diyemezsin ! Kanalı Açılacak Ama Uzun Bir Süre Sonra :( Enesi Unutmayacağız.
Adama Yazık Yav O kadar Emek Verdi Kanala Şimdi Kanalı Kapandı.Ben Onun Yerinde Olsaydım Sinirimden Sağlam bir şey bırakmamıştım Hatta Atlamıştım :(
O zaman başka bir yerde ağlayın, burası NDNGEnesBatur Fanboy sitesi değil. Aynı gün 5 konu açıldı mübarek.

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne Enesmiş be. Daha adamı tanımıyorsunuz bile. Bu neyin kafası?

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Girişlerdeki konuşmasının tarzı Pewdiepie'dan
Sesini inceltmesi Pewdiepie'dan
Oyundaki konuşmaları farklı seslerle okuması Pewdiepie'dan
Ve daha bir dakika otuz üç saniyede bulduğum ayrıntılar bunlar.