"Entity 303" Denen Saçmalık Hakkında

Gopro

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Krallar bi 10 sene geç kaldım sıkıntı yok entity 303 aslında bir mojang çalışanının aslında kovulmasından sonra intikam amaçlı oyuna entity 303 eklemiştir ayrıca entity 303 oyunun kodlarında yada dosyalarında yoktur kendisi minecraft sunucularında görünür bunlar genellikle eski 1.7 sürümündeki eski sunuculardır kendisinin ismi oyunda entity 303 değil 303,303mojang.com303,player.number:303 gibi isimler kullanır fakat bunlar gerçek değildir entity 303 minecraft hayranı olan Thespeed179 adındaki kullanıcı tarafından yapılmıştır (kendisinin yt hesabı var) size olabildiğince 10 yıl sonra destek olduğumu düşünüyorum teşekkür ederim(;

Gopro

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
ayrıca herobrine ksımende olsa gerçektir kendisi minecraft 1.0.6 sürümünden beta 1.7.3 sürümüne kadar olan bir mobdu fakat kendisinin ismi herobrine değil Humandı ve Gözleri beyaz değildi sadece oyuncuları uzaktan izlior ve aniden arkadan saldırıyordu işte fotoğrafı ayrıca bu mob oyuna multiplayer testi için getirilmişti sonradan removed herobrine yazısı ise buradan geliyor

Ekli dosyalar

• 300px-Minecraft_unusedhumanmob.png
    300px-Minecraft_unusedhumanmob.png
    77.6 KB · Görüntüleme: 59

Gopro

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
hatta size bir bilgi daha herobrine mojangın birçok yerinde kullanılmıştır örnek eğer biraz yukarı kaydırıp minecraft forom bannerina bakarsanız herobrine jeb vardır(;

Gopro

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Sanırsam konuyu okumadın ya da okuduğun halde anlayamadın.

Özet geçeyim:
Entitiy 303 kendi kendiliğine mi oluştu? Sanmıyorum. Bu sanki Tanrı olmadan evrenin var olması gibi. Bir sanat var ise, sanatkar da vardır. Ama Entitiy 303 bir sanat değil. Yani öyle bir şey yok. Sanatkarı da yok. Kısacası yalan.

Sana gerçekten acıyorum.
görürsen sevinirim kral