ENTİTY 303 GERÇEKMİDİR ?

pastcraft

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Uzun Zamandır Minecraft Oynuyorum.
Arkadaşlar Entity 303 Gerçekmidir ?
Kimileri
''Entity 303 Gerçektir Ve Virüstür , Minecraft'ı Silin Yoksa Virüs Bulaşır'' Diyorlar.:ha:
Ama Bazılarıda
''Minecraft'ı Rahatlıkla Oyna bir şey Olmaz'' Diyorlar.
ARKADAŞLAR
ENTİTY 303 GERÇEKMİ ? BİLGİSİYARA VİRÜS BULAŞIRMI ? MİNECRAFT OYNAYABİLİRMİYİM ?
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM :cay:

pastcraft

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

pastcraft

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

pastcraft

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bu konu hayla devam ediyor mu dostum harbiden güldürüyorsunuz ve merak etme virüs filan değil entity303. zararlı bişeyde değil bunuda söylemiş oluyum.
hadi gönül rahatlığıyla oyununu oyna :3
teşekkürler

Gerçek olsaydı bile koskoca Microsoft şimdiye kadar tozunu süpürürdü onun. Minecraft süresince bir sürü yalan atıldı. Herobrine bunlardan en ünlüsü.

(Entity303 konusunu biz 2 sene önce kapattık sanıyordum... :huh:)
hala ortalıkta efsaneler var :uzaylı:

KONU KAPANMIŞTIR.
SONUÇ: MİNECRAFT'TA ENTİTY 303 VARDIR FAKAT SİZE ZARAR VERMEZ
TEŞEKKÜRLER YORUM YAZANLAR İÇİN :cay:

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzelmiş iyi güldürdü.

Hayır gerçek değildir. Gerçek diyene inanmayın inandırtmayın.
Gerçektir ama bir oyun hatasıdır :) gerçek değil diye bir şey yok sadece virüs değildir oyunda bulunan mobların ana dosyası gibi bişeydir, genellikle 1.7 de ata binereken oluşan bir oyun bugudur. (Geri atmasından dolayı diye düşünüyorum zaten 1.7 de at biraz sorunlu ve genellikle entity303 görenlerin hepsi atta binmiş oluyorlar ve atta binmeyip görenler ise bir yalandan ibaret..)

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Gerçek değil eski bir bug
Allahım bu saçmalıklara inanlar var mı ?
Bazen düşünüyorum acaba bi arkadaşla anlaşıp böyle saçma bir şey uydursam diye. Ama trend videoların çöp olmasını istemiyorum (youtube). Biliyorum ki yine inanan cahıl(!) insanlar çıkacaktır. Ama az eğlenirdim xD

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi