Prenscan13
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
yalan sadece nick kısmına entity 303 yazmışlar skine geçmişler alın bakın inanmıyorsanız
inanmıyorsan inanma kardeşim bende suç yok kütüğü koymadım ben oraya ışıklandırmada yapmadım sadece nicki belirttim kırmızının içinde ve ordaki nick photoshop değil sizin gözünüzde sorun varsa ben ne yapayımTabi o ışıklandırma efektleri minecraft da vardı biz bilmiyorduk yani bu photoshop ve arkadaki kütüğü nicki sanmışsın.
bizim aklımızın olmadığını düşünerek bize rejectedshotgunun uydurduğu bir yaratıkentity303 nedir?
Boşverin bunları, gidin pokemon oynayın.bizim aklımızın olmadığını düşünerek bize rejectedshotgunun uydurduğu bir yaratık
2014 (15 değil) model HeroBrinedırentity303 nedir?
virüs lo bu antivirüs var bende iyi koruyorUlan o kadar beyinsizleşmişiz ki bütün 2000 ve üstü çocuklar tek bir çocukdan(Lord of The Hatred,The Glorious King VE-LET) telepatik iletişim alıyor herhalde.
Bak sana heceleyerek açıklayayım,diğer koloni arkadaşlarına açıklaman daha kolay olsun.
En-ti-ti üç yüz üç kim-se-nin um-run-da değ-il
Vee tabikisi zindev hazretleri konuyu süper konu kapatma yetenekleri ile kapattı , bravo !Ulan o kadar beyinsizleşmişiz ki bütün 2000 ve üstü çocuklar tek bir çocukdan(Lord of The Hatred,The Glorious King VE-LET) telepatik iletişim alıyor herhalde.
Bak sana heceleyerek açıklayayım,diğer koloni arkadaşlarına açıklaman daha kolay olsun.
Ulan o kadar beyinsizleşmişiz ki bütün 2000 ve üstü çocuklar tek bir çocukdan(Lord of The Hatred,The Glorious King VE-LET) telepatik iletişim alıyor herhalde.
Anarşiiiist.Bu entitiynin ardında bir oyun var...ve oyunlara kılıç işlemez
o video yahu hiç kimse inanmıyor mu banaO Skinle Girmiş Olmayasın? entity 303 yazmış Eğer Entity Yalan Olsaydı Entity 303 Yazardı!