entity 303 yalanı battı!

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yalan sadece nick kısmına entity 303 yazmışlar skine geçmişler alın bakın inanmıyorsanız

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabi o ışıklandırma efektleri minecraft da vardı biz bilmiyorduk yani bu photoshop ve arkadaki kütüğü nicki sanmışsın.

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabi o ışıklandırma efektleri minecraft da vardı biz bilmiyorduk yani bu photoshop ve arkadaki kütüğü nicki sanmışsın.
inanmıyorsan inanma kardeşim bende suç yok kütüğü koymadım ben oraya ışıklandırmada yapmadım sadece nicki belirttim kırmızının içinde ve ordaki nick photoshop değil sizin gözünüzde sorun varsa ben ne yapayım

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ulan o kadar beyinsizleşmişiz ki bütün 2000 ve üstü çocuklar tek bir çocukdan(Lord of The Hatred,The Glorious King VE-LET) telepatik iletişim alıyor herhalde.
Bak sana heceleyerek açıklayayım,diğer koloni arkadaşlarına açıklaman daha kolay olsun.

En-ti-ti üç yüz üç kim-se-nin um-run-da değ-il
virüs lo bu antivirüs var bende iyi koruyor :(

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ulan o kadar beyinsizleşmişiz ki bütün 2000 ve üstü çocuklar tek bir çocukdan(Lord of The Hatred,The Glorious King VE-LET) telepatik iletişim alıyor herhalde.
Bak sana heceleyerek açıklayayım,diğer koloni arkadaşlarına açıklaman daha kolay olsun.

Vee tabikisi zindev hazretleri konuyu süper konu kapatma yetenekleri ile kapattı , bravo !

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Helal olsun! Tam ben yapacaktım.