Yok emeğim olmadı, gökten indirildi bu bana öyle yani yoksa nerde ..Güzel olmamış ama genede emeğin olmuştur
Göktanrılar yaptı diyorsun.Yok emeğim olmadı, gökten indirildi bu bana öyle yani yoksa nerde ..
burası forum forumda görüş belirtilir alınacaksan konu açmıyacaksın kardeşimYok emeğim olmadı, gökten indirildi bu bana öyle yani yoksa nerde ..
Moderatöre forumu anlatmak :|burası forum forumda görüş belirtilir alınacaksan konu açmıyacaksın kardeşim
Kardeşim hadi git işine moderatör olunca her konuda bilgili olmuyorsun veya eleştiri kabul edemiyorsan konu açmıyacaksın mevzu buModeratöre forumu anlatmak :|
NOT: Etiketler güzelmiş
moderatöründe uyarısı var .sModeratöre forumu anlatmak :|
Kısacası emek vermediğim bir şeyi neden burada paylaşayım ?Kardeşim hadi git işine moderatör olunca her konuda bilgili olmuyorsun veya eleştiri kabul edemiyorsan konu açmıyacaksın mevzu bu
Peki :|Kardeşim hadi git işine moderatör olunca her konuda bilgili olmuyorsun veya eleştiri kabul edemiyorsan konu açmıyacaksın mevzu bu
güzel olmamış dedim bu benim görüşüm bu bir lafı çarpıtma ikincisi emeğine saygı duydum sen anlamazsın saygıdanKısacası emek vermediğim bir şeyi neden burada paylaşayım ?Eleştiri kaldıramadığımdan değil bir kere mantıken hatalı bir şey söylüyorsun
Moderatöre forumu anlatmak :|
Hmm nice saygıgüzel olmamış dedim bu benim görüşüm bu bir lafı çarpıtma ikincisi emeğine saygı duydum sen anlamazsın saygıdan