[Envanterdeki İstenen itemleri taratma]

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
tüh :( bana hepsini bir arkadaş anlatmıştı (@Arrow ) sonra izlemiştim
Bak dikkatli izle 3-4 ay sonra çıkacak 4. sezon şu an ben yokluktayım resimelerine bakıyorm :(
Ben daha mirakuru olayındayım şu süperinsan yaratan bi şey vardı ya :D Bu diziye güvenemiyom ölmüş diye bildiğim herkes yaşıyo çıktı kesin Yao Fei, Shado falan da yaşıyodur. Her ne kadar kafasından vurulmuş olsalar da :)

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben daha mirakuru olayındayım şu süperinsan yaratan bi şey vardı ya :D Bu diziye güvenemiyom ölmüş diye bildiğim herkes yaşıyo çıktı kesin Yao Fei, Shado falan da yaşıyodur. Her ne kadar kafasından vurulmuş olsalar da :)

Sonunda Ras ölüyo , bizim quen bu sarı saçlı felcty le biyere gidiyo mutlu son oluyo yaşayanlar (roy , john ,thea , felicity , laurel dedektif , ve arrow ) Son spoiler felicity in sonradan sevligisini olan rey yani atom oda sonda ölüyo :(
Spam olmadıgını belirtmek istediğim için bu yazıyı yazıyorum

Son düzenleme:

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Abi adam beleşçilik için gelmiş buraya kodu atıyorsunuz yapmıyor tam kod istiyor sizde yapıyorsunuz neden yapıyorsunuz? gidip araştırsın kendi yapsın
( Bir zamanlar bende bedavacıydım çaktırmayın :( )

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonunda Ras ölüyo , bizim quen bu sarı saçlı felcty le biyere gidiyo mutlu son oluyo yaşayanlar (roy , john ,thea , felicity , laurel dedektif , ve arrow ) Son spoiler felicity in sonradan sevligisini olan rey yani atom oda sonda ölüyo :(
Bu spama giriyo sanırım düzenlersen iyi olur. Yanlış anlama arrow seviyomuşun sevdim seni uyarı almanı istemem ondan.