blade20090999
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
- Ruh hali
İd si 1:2 olan itemi envanterden belli bir miktarda silmek istiyorum. Yardım ederseniz sevinirim
Orda ornek verilen mantik tabikide okdrcik sey icin degil ama burda sordugum sorularda miktar kolaylik yada zorluk kovalamadan biliyorsaniz soylermisiniz ?Bu kadarcık şey için plugin'e değmez. Herhangi bir item için söylüyosan o başka tabi.
Ben sadece tavsiye veriyorum. Boşa plugins klasörünü doldurmuş olma diye yani. Zor bir şey yok. Al:Orda ornek verilen mantik tabikide okdrcik sey icin degil ama burda sordugum sorularda miktar kolaylik yada zorluk kovalamadan biliyorsaniz soylermisiniz ?
Id'ye göre silme artık çalışmıyormuş maalesef. İstersen araştırabilirsin.Kaynak kodu lazimda neyse bu sekildede elde ederim kaynak kodunu sagol
Yazdığın kodda item ismine göre siliyor materyal ismine göre ben id ye göre silmesini istiyorum 2:5 gibi
Isi buldum yani :/Id'ye göre silme artık çalışmıyormuş maalesef. İstersen araştırabilirsin.
Inventory inventory = player.getInventory(); //Creates your Inventory object
Integer itemID = 351; //The ID of the item you want
Integer amountInStack = 64; //The amount of that item you want
Short itemDamage = 4; //The data of the item. (0 is ink sack, 1 is rose red...)
ItemStack itemstack = new ItemStack(itemID, amountInStack, itemDamage); //This object contains which item, the amount, and the data value
inventory.removeItem(itemstack);
//itemi siler ekler miktarı amount yukarda yazıyor
inventory.addItem(itemstack);
//itemi ekler miktarı amount yukarda yazıyor