Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar açıldıysa üzgünüm bulamadım. Ben envanterdeyken bir eşyayı sürüklemek istersem mousu kırcak kadar bastırmak zorunda çalışıyorum ayrıca sağ tık da böyle craft yapamıyom oyundan soğudum
Bak kardeşim. Şimdi üstünü başını giy. Yanına 50TL para al. Evinin kapısına yönel. Kapıyı aç ve ayakkabılarını giy. Sonra dışarı çık ve çarşıya yönel. İlk gördüğün bilgisayarcıya gir. Bilgisayarcıya selam ver. Sonra mouse fiyatlarını sor. Mouselere bi göz gezdir. En sağlam bulduğun mouseyi satın al. Sonra eve git. Bilgisayarının usb girişine, mousenin usb kablosunun girişini tak. Eski mouseyi çöpe at. Yeni mousenin tadını çıkar.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.