EpicBoss plugin yardım lütfen 1 dakikanızı ayırıp bakarmısınız ? acilde

batuhanmck1663

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben serverime EpicBoss Gold edition yükledim fakat belirli yerlerde doğsunlar istiyorum nası yapıcam yardım edin lütfen ?[DOUBLEPOST=1391640294,1391635704][/DOUBLEPOST]güncel[DOUBLEPOST=1391663939][/DOUBLEPOST]güncel

ReyizCraft

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Öncelikle EpicBoss GoldEdition Çok Zor 1 Plugindir Ben Çok Güzel Yapmıştım 2 Saatimi Almıştı Tavsiyem EpicBossRecoded Gold Editionda Buglar Var + Çok Zor Recoded İse Daha Kolay Daha Güzel Bence Gold Editionu Yazsam 2 Saat Sürer Fakat Recodedde
1. Adım
/eb location Isim Yaz Bossun Durmasını İstediğin Yerde

2. Adım

bosses.yml Dosyasından Bossun İsmini Belirle

3. Adım

/eb timers BossunAdı Locationİsmi BURAYISALLA

Not: Fazla Hatırlamıyorum Serverim Silindiği İçin Bossun Adıyla Location İsminin Yerini Değiştir Olmazsa

batuhanmck1663

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öncelikle EpicBoss GoldEdition Çok Zor 1 Plugindir Ben Çok Güzel Yapmıştım 2 Saatimi Almıştı Tavsiyem EpicBossRecoded Gold Editionda Buglar Var + Çok Zor Recoded İse Daha Kolay Daha Güzel Bence Gold Editionu Yazsam 2 Saat Sürer Fakat Recodedde
1. Adım

2. Adım

3. Adım

Not: Fazla Hatırlamıyorum Serverim Silindiği İçin Bossun Adıyla Location İsminin Yerini Değiştir Olmazsa

3. Adımı yaptım ama söyle bi hata aldım
An internal eror occurred while attempting to perform this comman
Neden ?

MortalAngeL_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1. Adım

2. Adım

3. Adım

Video Çekermisin Yada Video Bulursan Atarmısın ?