EpikLava yeni açılan emek faction için rehber arıyor

Epiklava

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alınacak Yetkililer
  1. Rehber
  2. Youtuber
Sunucu IP Adresi
Mc.epiklava.com
BAŞVURU FORMU

İsim soyisim :
Oyuncu Adınız:
Yaşınız:
Başvurmak istediğiniz Kadro:
Başvuru tarihi:
Tecrübeleriniz:
Günlük online süresiniz:
Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti:
Daha önce yüzleştiğiniz bunaltıcı bir sorunun üstesinden gelme şekliniz:
Kendinizi bize anlatın:

Yeni açılan hcf sunucumuz için alım var
İp: Mc.epiklava.com

Skeppy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Oyuncu Adınız: Skeppy
Yaşınız: 14
Başvurmak istediğiniz Kadro: Rehber
Başvuru tarihi: 11.11.2019
Tecrübeleriniz: /mute /jail /kick /fly daha çok var ama sığmaz
Günlük online süresiniz: hafta içi 4 hafta sonları 7 saat
Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti: Merhaba Canım Kardeşim, Nasılsın? İyi Oyunlar Dilerim Sana
Daha önce yüzleştiğiniz bunaltıcı bir sorunun üstesinden gelme şekliniz: Kibar Bir Şekilde Cevaplamak İstemediğimi Söylerim.
Kendinizi bize anlatın : Merhaba Ben Aykut Minecrafta 2012'de başladım. O Zamanlar tabi demo oynuyordum çünkü tam minecraft 1.0 çıkmadı. ondan sonra 3 yıl oynadım geliştim 4. cü yılda çoklu oyuncuyu buldum. ve hemen oynadım oynadım ve bu yıla kadar geldim. Bir Sürü Serverde Admin,Rehber,UstaRehber,Builder,Moderator v.b. Oldum.

Epiklava

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuncu Adınız: Skeppy
Yaşınız: 14
Başvurmak istediğiniz Kadro: Rehber
Başvuru tarihi: 11.11.2019
Tecrübeleriniz: /mute /jail /kick /fly daha çok var ama sığmaz
Günlük online süresiniz: hafta içi 4 hafta sonları 7 saat
Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti: Merhaba Canım Kardeşim, Nasılsın? İyi Oyunlar Dilerim Sana
Daha önce yüzleştiğiniz bunaltıcı bir sorunun üstesinden gelme şekliniz: Kibar Bir Şekilde Cevaplamak İstemediğimi Söylerim.
Kendinizi bize anlatın : Merhaba Ben Aykut Minecrafta 2012'de başladım. O Zamanlar tabi demo oynuyordum çünkü tam minecraft 1.0 çıkmadı. ondan sonra 3 yıl oynadım geliştim 4. cü yılda çoklu oyuncuyu buldum. ve hemen oynadım oynadım ve bu yıla kadar geldim. Bir Sürü Serverde Admin,Rehber,UstaRehber,Builder,Moderator v.b. Oldum.
beklerim dc gel konuşalım

Arda_76

Marangoz
En iyi cevaplar
0
-İsim soyisim : Arda Bulut

-Oyuncu Adınız: TheBehZ

-Yaşınız: 14

- Başvurmak istediğiniz Kadro: Admin,Mod

-Başvuru tarihi: 11.11.2019

-Tecrübeleriniz: Yeterli Plugin Bilgim Var (Kendinizi bize anlatın Bölümünde Açıkladım)

-Günlük online süresiniz: 5 - 6 Saat

-Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti: Daha önce yüzleştiğiniz bunaltıcı bir sorunun üstesinden gelme şekliniz: Haklıyı Korurum Eşitliğe Önem Veririm Haksız Olanı Cezalandırırım (yetkim kapsamında)

-Kendinizi bize anlatın: 4 Yıldır MC Oynuyorum 2 Yerde Adminlik Yaptım Bati Sunucularda. Kendi Sunucum Var Bati Maddi Yetersizlikten Dolayı Kapattım. Eşitli Ve Saygılı Olduğumu Düşünüyorum. -İyi Günler

Epiklava

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
-İsim soyisim : Arda Bulut

-Oyuncu Adınız: TheBehZ

-Yaşınız: 14

- Başvurmak istediğiniz Kadro: Admin,Mod

-Başvuru tarihi: 11.11.2019

-Tecrübeleriniz: Yeterli Plugin Bilgim Var (Kendinizi bize anlatın Bölümünde Açıkladım)

-Günlük online süresiniz: 5 - 6 Saat

-Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti: Daha önce yüzleştiğiniz bunaltıcı bir sorunun üstesinden gelme şekliniz: Haklıyı Korurum Eşitliğe Önem Veririm Haksız Olanı Cezalandırırım (yetkim kapsamında)

-Kendinizi bize anlatın: 4 Yıldır MC Oynuyorum 2 Yerde Adminlik Yaptım Bati Sunucularda. Kendi Sunucum Var Bati Maddi Yetersizlikten Dolayı Kapattım. Eşitli Ve Saygılı Olduğumu Düşünüyorum. -İyi Günler
sunucuya gelip discord yazıp bana ulasın

MrHexley

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim soyisim :Fazlı Ünal
Oyuncu Adınız:MrHexley
Yaşınız:16
Başvurmak istediğiniz Kadro:Tasarım veya Disord Sorumlu
Başvuru tarihi:12/11/2019
Tecrübeleriniz:Tasarımda %75 iyim 3d logolar yapamıyorum ama banner filan hazılaya biliyorum karakterleri kendim yapıyorum
Günlük online süresiniz:Sadece bu sene Perşembe ve cumartesi günleri
Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti:onun sorununu ilk öğrenirim sonra sorununu çözerim ve iyi davranım
Daha önce yüzleştiğiniz bunaltıcı bir sorunun üstesinden gelme şekliniz:Yok
Kendinizi bize anlatın: 16 yaşındayım profesyonel olmasamda cinema4d ve cs6 kullanmayayı biliyorum.Discorda serverlarını ve rollerini güzel ayarlıyorum. Özelden Konuşmak için weh4s#5710