Eragon - Minecraft Versiyonu - Önsöz Shade'nin Dehşeti

Devam etsinmi ?

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

Kullanılan: 1 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    1

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Önsöz : Shade'in Dehşeti
Dünyayı değiştirecek rüzgar gece uğuldayarak esiyordu. Uzun boylu Shade başını kaldırıp havayı kokladı. Kırmızı saçları ve kestane rengi gözleri haricinde insana benziyordu.
Buz gibi bir sesle ‘’Dağılın , ağaçların arasına saklanın. Gelen her kim ise durdurun… yada ölğün.’’ Dedi. Urgallar kıpırdandılar. Yaratıklar telaşla homurdanarak çalıların arkasına saklandılar.
Dakikalar saatlere dönüşürken Shade sabırsızlığını gizlemeye çalışıyordu. Bir rüzgar dalgası daha esti ormanın içinde. Koku bu defa daha güçlüydü. ‘’Hazırlanın!’’ diye fısıldadı. Karanlıkta belli belirsiz gölgeler belirip patikadan aşağı doğru ilerledi.
Üzerinde binicileri olan 3 beyaz at başları dik örtüleri ay ışığında sıvı gümüş gibi parlayarak tuzağın eşiğine doğru ilerliyordu.
Elflerden birisi sessizce konuştu ama Shade ne söylediğini duyamadı.

Shade şimdiden zaferin tadını alırken rüzgar yön değiştirip urgalların iğrenç kokusunu elflere doğru yöneltti. Atlar homurdandı. Elfler dört nala uzaklaşmaya başladılar. Shade gizlendiği yerden çıkıp ‘’Garjzla’’ diye bağırdı. Avucundan kırmızı bir şimşek çakıp ağaçları kan rengi bir ışıkla aydınlattı. Urgalların ölümcül oku hemen iki elfi yere indirip bir kan gölü oluşturu. Shade bağırdı ‘’Kadının peşinden gidin benim istediğim o!’’dedi. Kadın ölü arkadaşlarının cesetlerine bakarak bir çığlık attı. Düşmanlarına küfredip onlara doğru koştu. Shade bir granit taşının üstüne çıkarak ‘’Böetq istalri!’’ dedi ve ormanın çeyrek millik bir bölümü alevler içinde kaldı. Urgallar kaçan elfi yakaladı. Elf koşmaya başladı. Elf bir kaçış yolu olmadığımı görünce kesesinin içinden mavi bir taş çıkartıp havaya kaldırdı ve ağzından umutsuzca bazı sözcükler döküldü. Shade umutsuzca haykırdı’’ Garjzla!’’ ama geç kalmıştı. Zümrüt rengi bir ışık kısa süreliğine ormanı aydınlattıktan mavi taş kayboldu. Shade öfkeyle kılıcını bir ağaca savurdu. Ağacın yarısına kadar giren kılıç titreyerek orda kaldı. Avucundan dokuz enerji şimşeği gönderdi ve urgalları öldürdü. Sonra kılıcını alıp kadına doğru yürüdü. Ağzından intikam kehanetleri döküldü. Yolundaki yangınları söndürdü ama ormanın diğer kısımlarının yanmasına izin verdi.

NOT: Diğer bölümler daha kısa gelicek. Önsöz biraz uzun oldu farkındayım. Yeterince kısaltmaya çalıştım. Eğer beğeni gelirse devam edicem ayrıca tanıtım konusunu okumayanlar ileri geri konuşmasın.

Ancalagon

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
önsöz böyle olmaz, önsöz hikaye hakkında biraz bilgi verir ve yazarın görüşlerini paylaştığı kısımdır, bazı hikaye kitapları ve romanları okursanız öğrenirsiniz... Bunun dışında hikaye güzel...

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
zaten hikaye hakkında bilgi veriyo bu o kaybolan mavi taşı eragon sonradan bulcak daha fazla ipucu vermek istemiyorum. Ayrıca yazar bilgiyi en son sayfalarda paylaşmış en son sayfalarında teşekür kısmı ve yazar hakkında kısmı var.

Ancalagon

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ben öyle bilgi demek istemedim, yani, hikayenin türü fantastik edebiyat(Yüzüklerin Efendisi gibi) ise, eğer içinde dünya dillerinden değişik bir dil varsa, onun hakkında bilgi vermek, ya da, hikaye hakkında yazarın görüşleri veya hikayenin geçtiği evren hakkında kısa bilgilendirme, sen direkt olarak hikayeye girmişsin..