Zurinqun
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
yalnız o alfabe qıuweyıuqwıeyqıwe[DOUBLEPOST=1414942579,1414942545][/DOUBLEPOST]
oq anlyrm dişlerin güzelmiş posterler yakıyo, zyn müslimın bi qere
*yazı*
yalnız o alfabe qıuweyıuqwıeyqıwe[DOUBLEPOST=1414942579,1414942545][/DOUBLEPOST]
oq anlyrm dişlerin güzelmiş posterler yakıyo, zyn müslimın bi qere
Dilimi sonuna kadar korurum. Böyle saçma sapan işlere de bulaştırmam,bulaştırtmam!Anlamadı. Utku yavaştan kaç sen.
Hıh. >![]()
Dilimi sonuna kadar korurum. Böyle saçma sapan işlere de bulaştırmam,bulaştırtmam!
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Sen de adamsın kardeşim. Unutmayın dilini kaybetmiş bir millet tam özgür değildir çünkü başka ülkelerin dillerini kullanırlar.![]()
*yazı*
Yanılıyorsun diğer diller baz alınır ise Japonca ve Çince gibi dillerden sonra en zor dil.anlıyorum. ben şaka amaçı demiştim ancak sen konuyu ilerlettin ve sana bir şey diyeceğim TÜRK SEN ASLA VE ASLA BAŞKA DİL KONUŞMAZSIN TÜRKÇE EN İYİSİDİR. felan ve bu arada haklısın Türkçe bizim ana dilimiz ve bunu katlediyoruz az önce yaptığımız gibi ancak emin olki bizde türkçeyi seviyoruz dünyada konuşması en kolay dil türkçe bakarsın japonlara 44.444 harf kelime sözcük vs. neyse bilmiyorum kısaca olayı bu kadar ilerletmene gerek yoktu.
Sonra niye dayak yiyolar dediğim gibi ehehuehueuheuhuehe.[DOUBLEPOST=1414943454,1414943384][/DOUBLEPOST]ELİMDE BALIK TAVASI VAR VALLAHA DALARIM KIRILMAZ YAPIŞMAZ YANMAZ TABAN KALINLIĞI SAYESİNDE ISI HOMOJEN OLARAK YAYILIR KOLAY VE ÇABUK TEMİZLENİR KAÇ TL YE ALDIM BEN BUNU SEN BİLİYO MUSUN 28 CM YE 15 MM KALINLIĞI VALLAHA ERROR ŞOK WEFAD
Benden özenti olma S4'e gel bebek!!![]()
*ZorindenÖzentiYazı*
Hahahahaha.![]()
yazı
yazı
yazı[DOUBLEPOST=1414943642,1414943525][/DOUBLEPOST]
![]()
yazı
yazı
yazı
Ben yatmıyorum yanımdaki mendlle burnumu silip duruyorum çünkü hastayım. :3evde gülmekten yerlere serildim -hala elinde balık tavası var-
Forumda ne fantastik adamlar varmış öyle bahçe hortumundan tut da eteğe kadar ne ararsan var![]()
Gözünü...Buna cok güldüm ahahgözüm akyıo