ERROR PLACING ORDER

PremiX

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yav yeter ama bu başıma gelenler artık. Bu seferde premium almayı deniyorum hesabıma girdim ininal ile alıyorum mastercard seçtim herşeyi doğru yazdım kontrol ettim bida tekrar yazdım postal zip code'yi doğru yazdım ülkeyi seçtim tamam diyorum ERROR PLACING ORDER An error occurred while placing order,please verify credit card info and try again. Hatası alıyorum kartta 93TL var eksikte değil ne yapacağım ALLAH aşkına yardım edin bıktım :'( bekledim 2-3 saat sonra tekrar denedim yine olmadı ! ağlıycam artık.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Yav yeter ama bu başıma gelenler artık. Bu seferde premium almayı deniyorum hesabıma girdim ininal ile alıyorum mastercard seçtim herşeyi doğru yazdım kontrol ettim bida tekrar yazdım postal zip code'yi doğru yazdım ülkeyi seçtim tamam diyorum ERROR PLACING ORDER An error occurred while placing order,please verify credit card info and try again. Hatası alıyorum kartta 93TL var eksikte değil ne yapacağım ALLAH aşkına yardım edin bıktım :'( bekledim 2-3 saat sonra tekrar denedim yine olmadı ! ağlıycam artık.
Herseyi dogru yazdigindan eminmisin? Kart no cve son kullanim tarihi vs.. olmassa gift code al.

PremiX

Marangoz
En iyi cevaplar
0
KONU KAPANSIN ÇÖZEMEDİM MECBUREN MİNECRAFT SİTESİNDEN ALMADIM. KONUYU KİTLEYİN

FurkanBubaHD

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeşim sorunun çözümü 10 tl daha yüklemendi çünkü ininal %10 komisyon alıyor sonra sana bir miktarını geri veriyor. İninali Biraz araştır bence .)