erdem_421
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
normal bir yapı olsada süpersinizzzzzzzHayır sadece normal bir yapı , fakat bunun için 20 saat gibi bir süre uğraştı ahmet
normal bir yapı olsada süpersinizzzzzzzHayır sadece normal bir yapı , fakat bunun için 20 saat gibi bir süre uğraştı ahmet
çok iyi vir redstonerimiz var ama vaktimiz yok yazın sizlere harika bir advaenture map hazırlıcağız redstoner benim build konusunda başarımdan daha başarılı redstone da şaşıracağınız şeyler olcaksizi çok seviyorum es10gameclub mükemmel şeyler yapıyosunuz gece gündüz demeden süpersiniz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Edit:adventure mapmı bu?
bende osmanla survival oynamayı çok isterimde osman bizle oynamazki![]()
konu çok saptı konumuza dönelim ıhm ıhm (kravat çekilir)
:roflmao::roflmao::laugh:konu çok saptı konumuza dönelim ıhm ıhm (kravat çekilir)
furkan iyide neden burası ?osman kusura bakma skype filan giremiyorum gruptan atmazsın inşallah okul'da şiir yarışması var gece gündüz ona çalısıom birkaç haftaya döncem server için bende bişeyler yaparım kendimi geliştirmeyede calısıom
abi özel görüşmelerinizi başka yerde yapsanız sohbet köşesi oldu konu yaa kimse build konusunda görüşlerini belirtmiyoröyle denk geldi