Escrow Sistemi Şart!

Escrow Gelsin Şart !


  • Kullanılan toplam oy
    9

Guevara

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba beyler bakıyorumda forumda dolandırılan üyelerin haddi hesabı yok benim forum yöneticilerine önerim "Escrow" sistemi gelsin sistem nasıl işler biraz anlatayım;

herhangi bir satış olduğu zaman yönetici alıcıdan parayı kendine atmasını ister ürünü satanda ürünü aynı şekilde yöneticiye yollar yönetici satılan ürünü inceler (isterse komisyon ücretini keser %10 vs) parayı kontrol eder ve ürünü satın alana, parayıda satıcıyA güvenli bir şekilde yollar bu şekildede herhangi bir problem çıkmaz alışveriş tamamlanır.

Bence bu sistem işe yarayabilir bu sayede kimse dolandırılamaz.Escrow sistemi getirilmesi şart !

SİSTEMİN GELMESİNİ İSTEYENLER ANKETE KATILABİLİRLER !

Yöneticiler bakarsa sevinirim.
 

Guevara

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bence şart değil, forum üyelerinin zaten işi gücü yok birde o satış işleriylemi uğraşıcak, üstelik adamın satıcı vermeye zor parası var birde %10 komisyon kargo parasımı ödeyecek xd bence gereksiz. Güvenmiyorsan alma, güvendiğin kişiden al.

Komisyon adminlerin insafına kalmış bir şey.Dolandırıldığın günde burada ağlayıp zırlarsan ayıp olur, ayrıca kargo parasını nerden çıkardınız? Minecraft harita satışında vs her çeşit konuda yapılması gereken bir şey "Escrow".
 

Xosmuits

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
5
Ürün yöneticiler tarafından kullanılabilir ama bu şekilde? Ve komisyon denen olay da işin iyice batırır. Desteklemiyorum açıkçası.
Not: Yöneticilerin herhangi birisine bir şey söylediğim yok, ihtimalleri ortaya koyuyorum.
 

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında bir nevi bir satın alım - takas sistemi foruma iyi olabilir. Bir de şimdilik bu olaylar skype - facebook gibi ortamlar üzerinden dönüyor. Yani forumun bu konuda bir suçu vs. yok. Ama bir sistem iyi olabilir.
 

Guevara

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ürün yöneticiler tarafından kullanılabilir ama bu şekilde? Ve komisyon denen olay da işin iyice batırır. Desteklemiyorum açıkçası.
Not: Yöneticilerin herhangi birisine bir şey söylediğim yok, ihtimalleri ortaya koyuyorum.

Forum kurucusunun böyle bir şey yapacağını pek sanmıyorum. Ayrıca komisyon illaki alınacak diye bir şey yok.
 

Cardinal41

Ahanda Peynir
Emekli
En iyi cevaplar
3
Adamlar neden göze alsınlarki boşa iftira yemeyi? Fazla komisyon alıyorsun sen dolandırıcısın diye iftira atarlar boşa olay çıkarmak için. Sen ürünü kopyaladın başka yerde satıyorsun diye de iftira atarlar. Bana para gelmedi yöneticide hala param onlar hırsız diye de iftira atarlar. Kısacası tartışmaya bile değmez bir konudur benim için. Ayrıcada forum kurallarında da belirtilmiş Satıcı üyelerden aldığınız herhangi bir ürünün güvencesi yoktur diye. Güvenmiyorsanız almayacaksınız.
 
Üst