Yorumunuz İçin Teşekkürler ...Çok karışık, kulelerin üstündeki bayraklar olmamış sanki, birazcık daha blok uyumuna dikkat edersen güzel şeyler çıkartabilirsin.
Teşekkürler Yorumunuz İçin..
Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim BirDahakine Etiketlerim İNŞALLAH ...Build Yeteneğin Ortada Bir Dahakine Etiketlersen Sevinir,Başarılarının Devamını Dilerim...
Yorumunuz İçin Teşekkürler ...atmosfer çok hoş,eline sağlık
Yorumunuz İçin Teşekkürler Değerlendireceğim ...Gelecek Var ,
Daha İyi Çalışmalarda Bulunabilirsin.
Sandığım Kadarıyla Piyasada Survival Spawnı Yok Yapabilirsin.
Başarıların Devamını Dilerim.
Yorumunuz İçin Teşekkürler Bir daha Ki Yapıda Düzelteceğim İNŞALLAH..Yeteneğini bildiğim için birazcık ağır konuşacağım.
- Üst deseni yaparken ne düşündüğünü bilmiyorum ama map sınırlandırmasına göre ufak kaldığını düşünüyorum. Blok olarak çok kalabalık bir görüntü oluşturduğuna inanıyorum. Özellikle o üst tarafta bir birini takip eden deseni fark etmem biraz zorlasa da beni
- 1.8 Bloklar kullandığın için o yollardan bahsetmek itiyorum çok düz ve basit kalmış o yol kısımları biraz daha girinti çıkıntı ile destekle ne bilinir di.
Yapmış olduğun " Ağaçlar " ise çok kaba ve basık durmaktadır. O görüntüyü kaldırmak için ise seyrek bırakarak yapılına bilinirdi.
çok fazla blok karmaşası olduğunu da söylemek gerekir.
Yorumunuz İçin Teşekkürler ...Blok uyumları hoş fakat kuleler gerçektende @FURINA nında dediği gibi çok karışık. Genel olarak hoş olmuş.