Eski Arkadaşımı Arıyorum!

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hatırladığım kadarıyla bu şubat tatilinde Baran adında biriyle oynamıştım.Lütfen alakasız yorumlar yazmayın.2 yatak yapıp birine Burak diğerine Baran yazmıştık,10 - 12 yaşındaydı sanırsam.Lütfen bu yazıyı okuyan biri böyle birini forumdan tanıyorsa yorum yazsın.Hamachi sunucuda kurmuştuk.
Not:Konunun yerinin burası olabileceğini düşünerek buraya açtım.

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sasa97 FunqT0N3R ChaseR MegaTorch özledim sizi.Nuri abi senide özledim.Roach hatta senide özledim lan az vakit geçirmedik senle.Özkan abi mücahit abi, bebelere balon ve git kumda oyna diyen abiyi özledim.Eline beline cebine condom diyen abiyi özledim.NERDESINIZ!

batuahn elmental creepe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende arıyorum fakat sanırım bu forumda üyeliği yok :((((( oyun nicknamesini unuttum ama normal ismi ağan Mehmet idi okuldan yakın arkadaşımdı hamachide sorun oldu sildim tekrar yükledim onun adresi gitti hatırlıyorum ağın adresini şifresini giriyorum ağ dolu diyor :(((((((((((( D:D:D:D:

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Nerdesin Merveeeee!é'é!'é!'é!^'+^/&)/()%&Y%/%&)%+&^+&^+/^+shit'^'!+%^+&+%(%&/(+%'^+/%)&/(&%

Çok özledim senii!!!

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi ki konuyu saptırmayın dedim. :uğraş:
Kayıp köpek ilanı verir gibi yazmışsın.Nerden görelim tanıyalım arkadaşını bir sürü kişi var Baran adında ve 10 - 12 yaşlarında.Hepsine teker teker yatak yapıp Burak ve Baran yazdınızmı diyemi soracağız ? Belki konuyu görür diye yazmış olabilirsin fakat sırf bunun için konu açmana gerek yoktu.Durum güncellemesindende yazabilirdin.