bruno0170
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Eski oyuncular bilir lapissiz emek faction serverlerini insan demirden zırh vs. yapınca sevinirdi şimdi p4 olmiyan adam yok bunun neresi eğlence anlamıyorum yoksa bendemi sıkıntı var? bir faction serverde isim vermek istemiyorum even 64 dia block vs. eskiden faction serverler daha eğlenceliydi ve tekrar olmasını istiyorum ve lapissiz tamamen emek bir sunucu açmak istiyorum ama tutarmı diye korkum var yani insanların hepsi kolaya alışmış mt2 wslik serverlere döndü olay tutar tutmaz ne olursa bi yorum yapın böyle bir server açmak istiyorum hatta admin alınca bende yan hesap oluşturup oynamak istiyorum cidden o eski serverler nerde ayrıyetten destek olmak istiyorsanız builder vs. gelin yeterki server tutsun başka bir şey istemiyorum eskilere geri dönelim plugin bilgim iyidir onu hallederim ama yardımcı olabilirim diyen hine gelsin
bide 50 kişilik bir sunucu açmaya yeticek param var tutar diyorsanız mapa başlıyalım sonra hosttan alması kolay
2.kez aynı konuyu açıyorum ilkini yanlış yere açmışım
bide 50 kişilik bir sunucu açmaya yeticek param var tutar diyorsanız mapa başlıyalım sonra hosttan alması kolay
2.kez aynı konuyu açıyorum ilkini yanlış yere açmışım