Merhaba forumseverler,
Eminim ki hepiniz eski minecraft özlediniz , şimdi lapis diye bir bela var.Bende sunucu açmayı planlıyorum faction sunucumda lapis olmasını istemiyorum.Eski factionlar gibi olmasını istiyorum , meslekler vb. warplar.Bende türkiyede lapissiz minecraft alıştırmak için böyle bir sunucu açmaya karar verdim ve inşallah açıçam.Sunucumu açtığımda lapisi sevmiyen herkesi bekliyorum , çok yakında online olucaktır!
Sunucum'da Olucak Farklılık ;
-LAPIS YOK
-ZOR BİR FACTİON!
-EĞLENCELİ PLUGİNLER!
-NITRADO!
-24 KİŞİLİK!
-2 GB RAM!
-LOKASYON : ALMANYA!
-SUNUCU ISMI ; NiceMC!
Ve daha fazlasi...
Böyle bir sunucu kursam sizce nasıl olur ve daha fazla neler ekleyebilirim önerilerinizi bekliyorum , teşekkürler.
DİPNOT ;
*Sunucumuz hub sunucu olucaktir , factions sunucumuz içinde olucaktir.
Eminim ki hepiniz eski minecraft özlediniz , şimdi lapis diye bir bela var.Bende sunucu açmayı planlıyorum faction sunucumda lapis olmasını istemiyorum.Eski factionlar gibi olmasını istiyorum , meslekler vb. warplar.Bende türkiyede lapissiz minecraft alıştırmak için böyle bir sunucu açmaya karar verdim ve inşallah açıçam.Sunucumu açtığımda lapisi sevmiyen herkesi bekliyorum , çok yakında online olucaktır!
Sunucum'da Olucak Farklılık ;
-LAPIS YOK
-ZOR BİR FACTİON!
-EĞLENCELİ PLUGİNLER!
-NITRADO!
-24 KİŞİLİK!
-2 GB RAM!
-LOKASYON : ALMANYA!
-SUNUCU ISMI ; NiceMC!
Ve daha fazlasi...
Böyle bir sunucu kursam sizce nasıl olur ve daha fazla neler ekleyebilirim önerilerinizi bekliyorum , teşekkürler.
DİPNOT ;
*Sunucumuz hub sunucu olucaktir , factions sunucumuz içinde olucaktir.