[Eski Oyun Tanıtımlarına Geri Döndü*] [TimberMan!]

Oyun Nasıl ?

• Konu güzel Oyun Kötü

Kullanılan: 1 50.0%
  • Konu kötü Oyun Güzel

Kullanılan: 0 0.0%
  • Konu Güzel Oyun Güzel

Kullanılan: 1 50.0%
  • Konu kötü Oyun da kötü

• Seni seviyom

• Kullanılan toplam oy
    2

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet uzun zaman oldu can sıkıntısından yine ne yapacağımı bulamadım ve bu sefer timberman denilen illeti tanıtacağım.
Oyun o kadar güzel mi bilmiyorum şahsen ama oynadıkça bırakamıyorsun (Clicker heroes gibi başından ayrılamıyorsun*).
Beraber oynamak isteyenleride "Tratsel*" beklerim böyle küçük bir oyun da olsa multiplayerı eğlenceli *
Neyse çok konustum başlıyorum*_
------------
Oyun steam de 2 [iki,] [two] [II] TL [Türk Lirası] ve küçük bir oyun. Değmez veya benim param yok diyenler olacaktır çünkü 2 tl değmez gibi bence de* Bağımlı oluyorsun ama*
-
Kategoriler ;

• Oyunun amacı tanıtımı vs,
  • Oyundan resimler,
  • Ana menü tanıtımı ,
  • Karakterler
  • Ve Achievement,
Oyunun amacından başlayalım.
Oyun bir odun kesme oyunudur ve başka bir özelliği yoktur*. Olmamasına rağmen karakter açmak için baya uğraşıyorsun ama felan yani küçük bir oyunda olsa kocaman bir karakter sayısı var oyunda.
Oyunun amacı ise, oyuna başladığınızda ortada kocaman bir odun göreceksiniz.(Evet gerçekten kocaman ve o kadar kocaman ki bitmiyor*). Bu ağacı ["A ve S" , "Sağ ok tuşu ve Sol ok tuşu" "num4 veya num6"] tuşlarıyla kesebilirsiniz. Söylemeyi unutmadan oyunda bu arada aynı bilgisayardan en fazla 4 kişi oynayabilirsiniz ve bu çok eğlenceli olabilir*. Neyse oyun sadece tuşlarla ağac kesmek mi ? Öyle ama küçük bir ayrıntı var. Ağaçlarda dallar var. Mesela sağ taraftan kesiyorsun ağacı dal var ağaçta sol tarafa dal olmayan tarafa geçip oradan devam edeceksiniz (Evet müthiş anlattım ya :(). Resimli gösterebilrim sanırım ,
ağaç bu ve siz keserken ağacına sağında ve solunda dallar çıkıyor. Bu dal örneğin solda çıkmış sizde ona çarpmadan sağa geçip sağda kesmeye başlıyorsunuz. Dala çarpan GG.
Oyunun amacı bu. Ağacı kesiyorsun dallardan kaçarak. Gittikçe hızlanıyor ama. Can barınız var o yavaş yavaş azalıyor kesmeyince. Ne kadar çok keserseniz o kadar çok hızlanıyor 300 odun kestiğinizde hızlanmaya başlıyor mesela.

Oyun sanırsam telefondan da oluyormuş ama ben hiç görmedim yani olabilir bu oyun telefon için daha uygun zaten bence*.

___
Menüsünü tanıtma zamanı-;
Ana menü bu şekilde. Singleplayer (Tek oyunculu), Multiplayer (Çok oyunculu) vs bunları birazdan açıklayacağım. Sol altta gördüğünüz 3 tane küçük kutucukları soldan sağa doğru sıralarsak: Oyunun mobil versionunu ve pc versionunu yapan kişiler , İstatistiklerin , ve başarımlar.
Sağ altta da profilinizi görebilirsiniz. Rank ve skillerin tam olarak kesin nasıl kazanıldıklarını bilmediğim için bilgi vermeyeceğim yanlış olmasın diye.
Singleplayer a tıkladığınızda bu ekran karşınıza gelecektir. (Benim kullandığım karakter susquatch. Bu ekranda ki 3 tane kutucuklarımız var onları anlatayım. Soldan sağa doğru başlarsak. Sol orta alttaki : Sen oyundayken öldüğünde sana multiplayer isteği geliyor(Yani oynuyorsun 792 tane odun kestin ve dala çarptın öldün tekrar başlamadan önce başkasının odası varsa onla oynamak ister misin ? diye soru geliyor kaşına kabul edersen odasına gidiyosn etmezsen tek oynamaya devam ediyorsun vs. Tam orta alttaki kutucuğumuz play tuşu. Ona bastığında oyun başlıyor ama siz herhangi bir tuşa basmadan başlamaz. Yani ona bastığınızda hemen başlamıyor. Siz bir odun kırdığınızdan itibaren oyun başlayacaktır. Sağ orta alttaki kutucuğumuz karakterimizi seçmek için olan kutucuğumuz. Kaç tane karakter var bilmiyorum birazdan karakterleri tanıtmaya geçerken sayıp söylerim. En sağ alttaki ise geri dön back tuşu.
Multiplayer a bastığınızda 4 tane kutucuk ile karşı karşıya geliyorsunuz. Split screen : Aynı bilgisayardan oynamak(En fazla 4 kişiye kadar aynı pc den oynayabilirsiniz). Quick playe bastığınızda otomatik oda varsa oraya atıyor yoksa otomatik oda kuruyor.(Quick playin yanındaki Timbermill mode u açtığınızda en fazla 4 kişilik oyun buluyor. Kapalıysa o en fazla 2 kişilik bulmaya çalışıyor oyunları.). Invite tuşu arkadaşlarınızda varsa ve beraber oynayacaksanız invite a bastığınızda arkadaşınızı davet edine basın ve arkadaşınızın isteği kabul etmesini bekleyin. Create lobby ise oda kuruyor. Yine bu ekranda da back tuşu var oly be.
Bunları pek anlatmama gerek yok. Searching multiplayer games in a singleplayer : Singleplayer da takılırken size oyun buluyor (Singleplayer a tıkladığınızda da bu ayar var dı aynı şeyler. Ve reset stats ise bütün oyun geçmişinizi sıfırlıyor tertemiz sıfırdan almış gibi başlıyorsunuz oyuna.
Help i hiç anlatmama gerek yok oyunda hangi tuşlarla oynayabilirsiniz diye gösteriyor. Ctrl ye bastığınızda konusuyormuş bunu sizinle beraber öğrendim güzelmiş.
_
Sıra geldi karakterlere,
Oyunda toplam 55 tane karakter var.
55 karakterinde nasıl açıldığını yazarsam iyi olmaz çünkü açtığım 50 tane karakter var ve yarısının nasıl açıldığını unuttum :(.
Oyunda ki en zor açılan karakter gaben (Gaben everywhere :()
__

1. Faithful [Oyunu 9 kere açınca geliyor]
  2. Angel of Axe [Bir oyunda 115 odun kırdığında veya toplam 1117 odun kırınca açılıyor] [Angel karakteri açılıyor]
  3. Little Elf [Bir oyunda 250 odun kırdığında veya toplam 3917 odun kırdığında açılıyor] [Little elf açılıyor]
  4. Black Ninja [Bir oyunda 555 odun kırdığında veya toplam 5555 odun kırdığında açılıyor] [Ninja açılıyor]
  5. Multitree [10 kere multiplayer da oyun oynadığında açılıyor]
  6. Just Magic [Bir oyunda 500 odun kırdığında veya 30000 odun kestiğinde açılıyor.[Yanlıs yazmadım 30000 odun*][Mage açılıyor ]
  7. Like A Boss [Multiplayer da 5 kere yenince açılıyor [Üst üste 5 kere mi bilmiyorum art arda yazmadığına göre 5 kere kazan multi de açılıyor direk]
  8. Lazy Ugly Bird [Bir oyunda 700 odun kırdığında veya toplam 100000 odun kırdığında açılıyor ] [Lazy bird açılıyor]
  9. Score master [Anladığım kadarıyla 180 puan üstünde yada 180 de ölünce açılıyor.] [İngilizce: Let yourself be killed by branch with score 180 points exactly] [İngilizcem çok iyi değildir :(]
  10. Double Tap [ 2 Saniyede 10 odun kesince açılıyor ]
  11. Triple Tap [15 saniyede 100 odun kesince açılıyor]
  12. Routine [3 kere üst üste 200 odun kırdıktan sonra öl [Yani 200 odun kırdıktan sonra 3 kere öl]
  13. Mighty My Tree [Bir oyunda 1001 odun kır veya 150000 odun kırdığında açılıyor ]
  14. Speedy Treeles [Rakibinden çok hızlı 3 kere üst üste kazan [Tam anlamadım ama anladığıma göre rakibini 3 kere üst üste canını bitirerek öldür gibi bir şey]
  15. steamer [Anladığım kadarıyla 4 veya 5 steam karakteri aç] [Unlock at least 4 out of 5 new steam exclusive characters]
  16. Dark Horse [ 10 kere senden güçlü rakip yen]
  17. Chainsaw [4 Kişilik maçta 33 kere kazan]
  18. Kicker [4 kişilik maçta 25 kere herkesten hızlı bir şekilde kazan]
  19. War in Heaven [Multiplayer da 1 kişi devil ve 1 kişi angel olunca oynayınca açılıyor]
  20. Son olarak Slowbro [Singleplayer da 46 saniyenin altında 200 odun kes]

Oyun bundan ibarettir. Ben şahsen çok seviyorum oyunu oynamak isteyenler istek atabilir:
Oyunun linki :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

__

Başka bir oyun tanıtımımda görüşmek üzere [Belki yine çok uzun aylar sonra yapabilirim]
[Eski oyun tanıtım konularım : Big Head Bash[ https://forum.gamer.com.tr/konu/big-head-bash-browser-online.213759/ ] [Browser oyun. Önceden hayvan gibi saatlerce oynardım simdi hesabım hala yaşıyor mu bilmiyorum :(]
Soundodger+ [ https://forum.gamer.com.tr/konu/soundodger-browser-tabanli-muezik-kategorisinden-bir-oyun.211658/ ][steamde 14 TL miydi neydi aldım gayet eğlenceli bir ritim oyunu.][Konuda tanıttığım browser oyunu]
Ve Kawai Run 2 [ https://forum.gamer.com.tr/konu/kawai-run-2-browser-multi-single.195111/ ][Browser, bunuda hayvan gibi oynardım ya ah eski günler sonra ban yemiştim beni hack zannetmişlerdi :(]

Son düzenleme:

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Aslında 2TL, oyun yapımcısına daha iyi projeleri için bir sermaye oluyor, desteklemek gerek. Oyuna gelince bağımlılık yaptığı kesin. Bu arada maalesef eski konulara ulaşamıyorum. Güzel bir konu tanıtımı, yazılar kalın değil ve gözü yormuyor, fotoğraflar var, emek verilmiş. Seni görmek güzel, iyi oyunlar.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında 2TL, oyun yapımcısına daha iyi projeleri için bir sermaye oluyor, desteklemek gerek. Oyuna gelince bağımlılık yaptığı kesin. Bu arada maalesef eski konulara ulaşamıyorum. Güzel bir konu tanıtımı, yazılar kalın değil ve gözü yormuyor, fotoğraflar var, emek verilmiş. Seni görmek güzel, iyi oyunlar.
Yorumun için teşekkür ederim.
Linkleri düzeltiyorum.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olum nası bi oyun bu lan

VIA_T41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyun kötü ama bağımlılık yaptığı için oyunu kapatamıyorsun. Çokta kötü değil ama çok fazla acayip canın sıkılıyorsa ve gerçekten ağır boş zamanın varsa bununla doldurabilirsin.