Eski "sen" nasıldı?

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Zaman geçiyor, bizle değişiyoruz. Geride bıraktıklarımıza bakınca eminim ki bir şeyler hissediyorsunuz. Bu hisleri bizimle paylaşın. Eski haliniz ile şimdiki haliniz arasında ne fark var? Eskiden yapmış olduklarınızı şimdi yapar mıydınız? Hadi biraz sohbet edelim. Bana sorarsanız, fazlasıyla değiştim. Düşünce yapım, olaylara yaklaşımım, tarzım oldukça değişti. Hadi bakalım, sıra sizde dostlar!

@AdexTR

Son düzenleme:

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Çok cringe idi bilmesen daha iyi emin ol

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ZorinTRsilinemez

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
hacı baya cancer ve cringe idim. valla, kendim bile hatırlamak istemiyorum eski beni. o derece. kimse de gözümün önüne koymasın sen eskiden şunu yaptın falan diye. keserim.

Bolonezella

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hacı baya cancer ve cringe idim. valla, kendim bile hatırlamak istemiyorum eski beni. o derece. kimse de gözümün önüne koymasın sen eskiden şunu yaptın falan diye. keserim.
Çok cringe idi bilmesen daha iyi emin ol

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birde bana sorun :( (gerçi ben hala kanser gereksizin tekiyim xD) en iyisi hatırlamamak. Birde şunu fark ettim eski mesajlarımı okuyunca benim dışımda kimse utanmıyor, ss atıyorum mesela bir arkadaşıma cringe diye bana diyor ki "Eee ? Bunda bir şey yok ki."

2 ay gibi bir süre sonra şimdiki postlarınazada cringe diyeceksiniz.

Kovalski_Eyes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
eski ben çok havalıydı xD şuanki ben inek biraz malum üni sınavından kalınca işler değişiyor

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Eski ben
Şimdiki ben
Çok fark var değil mi?